Elodia
Fanka BB :)
A to dlaczego?Ja chyba nie udam sie z wami na to fb. =(
![f2wlk6nllyt56xuu.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2wlk6nllyt56xuu.png)
![201702250929.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs4.suwaczek.com%2F201702250929.png&hash=e61295d37481ae858961894566948b29)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dlaczego?Ja chyba nie udam sie z wami na to fb. =(
A to dlaczego?
![]()
![]()
Jeśli Ci zależy jednak na odrobinie anonimowosci, to zawsze możesz poblokowac profil, że my nie mając Ciebie w znajomych, nie będziemy widzieć nic oprócz profilowki.Hmm.. nie wiem.. przy o pierwszym dziecku tez bylam na jednym forum i dziewczyny przeswidrowaly mi profil, a o tem mnie zlinczowaly, ale to dluga nudna i stresujaca mnie historia.
Ja wlasnie tez zawsze marzylam o rudym ale mi nie pasuje(2 razy farbowalam) i wybralam czarny ktory uwielbiamRude :-) z tej granatowej czerni ciężko mi było zejsc bo dwa razy mialam rozjasniacz nakladany i prawie mi wlosy wypalilo ale chcialam trochę coś zmienić w sobie. Mi się ten czarny bardzo podobał tez :-) ale czasami male odswiezenie fryzury obrze zeobi. Póki co zostaje przy rudym.
![]()
![]()
Czarny czy granatowa czerń? Granatowa genialnie lśni na ciemny granat jak sie pod swiatlo patrzyJa wlasnie tez zawsze marzylam o rudym ale mi nie pasuje(2 razy farbowalam) i wybralam czarny ktory uwielbiam![]()
Mam poblokowane, ale jakoś sie zrazilam.Jeśli Ci zależy jednak na odrobinie anonimowosci, to zawsze możesz poblokowac profil, że my nie mając Ciebie w znajomych, nie będziemy widzieć nic oprócz profilowki.
Ja tak mam od kad w proponowanych znajomych zaczęli mi się wyświetlać moi szefowie [emoji23]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jedynie chyba profilowe i zdjecie w tle no i jakies starsze zdjęcia i posty z czasów kiedy nie myslalam o tym, żeby ustawic sobie jakąś prywatność.Jeśli Ci zależy jednak na odrobinie anonimowosci, to zawsze możesz poblokowac profil, że my nie mając Ciebie w znajomych, nie będziemy widzieć nic oprócz profilowki.
Ja tak mam od kad w proponowanych znajomych zaczęli mi się wyświetlać moi szefowie [emoji23]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne nic na siłę. Jak będziesz chciala to dołączysz do grupy i tyle.Mam poblokowane, ale jakoś sie zrazilam.