monia36
Fanka BB :)
Z cyklu chce się żyć. Mój niedzielny spacer. Opery Boże [emoji7]
Gdzie to tak ladnie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z cyklu chce się żyć. Mój niedzielny spacer. Opery Boże [emoji7]
Niby krótko ale dla mnie to już cała wieczność ale tak jak mówisz, często pocieszam się myślą ze naprawdę rzadko zdąża się ze ktoś w ogóle nie może mieć dzieci. Na szczęście bierzemy pod uwagę inseminacje lub in vitro, nie biorę pod uwagę tylko adopcji ale to ze względu na mojego współmałżonka. Znam go już chwile i jestem przekonana na 100% ze nie będzie potrafił traktować obcego dziecka jak swoje. Jeśli zgodziłby się adoptować to tylko dla mnie a ja nie chce nic na sile.
A z tym czuciem się gorsza to tez was rozumiem. Mi to na przykład na nerwy działają takie mamuśki które nie ogarniają ani domu ani dzieci i ich teksty: „aaaa zobaczysz jak będziesz miała dziecko jak się zmieni twoje życie, skończy się wysypianie się i szaleństwa” wielkie mi odkrycie kur** [emoji135][emoji1]
No właśnie tez nieraz myśle jak to możliwe ze która „wpadła” wydaje mi się ze taka wpadka to jak wygrana w totolotka chociaż z drugiej strony założę się, ze gdyby zdarzył mi sie skok w bok to jak znam życie pewnie bym zaciążyła [emoji23]
Gdzie to tak ladnie???
19ego lutegoO to tez lutowa dziewczyna jestes Z ktorego lutego jestes?
Ja miałamZgadzam sie z toba co do mamusiek hehe
Nie ogarniaja bo chyba maja za duzo czasu wolnego..takie narzekaja najbardziej eh niektorzy to maja w naturze
Mam takie kolezanki..wiele lat staran a ciaze z Kims innym od tak
Z wiekiem jest trudniej zajsc ale nie to ze niemozliwe takze tego sie trzymajmy
Miala ktoras z was bulgotanie ze slychac jak w zoladku albo jelitach tyle ze w macicy po ovulacji?
Ja takie cos to mam w czAsie okresu jak czuje ze obficie splywa no ale ze teraz
Powiazalam to ze sluzem
A ja 20 lutego19ego lutego
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To tez jestem stara bo mam 27 lat I ja tez nie naleze do szczuplych.Rety jakie mlode dziewczyny i juz dzieci maja tyle i takie ladne.. ja mam 27lat i wygladam okropnoe staro, jestem otyla, masakra. Az czlowieka dolek lapie na takie widoki.