reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1508071582-aaaaaa.jpeg

Z cyklu chce się żyć. Mój niedzielny spacer. Opery Boże [emoji7]

Gdzie to tak ladnie???

reklama
Niby krótko ale dla mnie to już cała wieczność ale tak jak mówisz, często pocieszam się myślą ze naprawdę rzadko zdąża się ze ktoś w ogóle nie może mieć dzieci. Na szczęście bierzemy pod uwagę inseminacje lub in vitro, nie biorę pod uwagę tylko adopcji ale to ze względu na mojego współmałżonka. Znam go już chwile i jestem przekonana na 100% ze nie będzie potrafił traktować obcego dziecka jak swoje. Jeśli zgodziłby się adoptować to tylko dla mnie a ja nie chce nic na sile.
A z tym czuciem się gorsza to tez was rozumiem. Mi to na przykład na nerwy działają takie mamuśki które nie ogarniają ani domu ani dzieci i ich teksty: „aaaa zobaczysz jak będziesz miała dziecko jak się zmieni twoje życie, skończy się wysypianie się i szaleństwa” wielkie mi odkrycie kur** [emoji135]‍♀️[emoji1]

Zgadzam sie z toba co do mamusiek hehe
Nie ogarniaja bo chyba maja za duzo czasu wolnego..takie narzekaja najbardziej eh niektorzy to maja w naturze

No właśnie tez nieraz myśle jak to możliwe ze która „wpadła” wydaje mi się ze taka wpadka to jak wygrana w totolotka chociaż z drugiej strony założę się, ze gdyby zdarzył mi sie skok w bok to jak znam życie pewnie bym zaciążyła [emoji23]

Mam takie kolezanki..wiele lat staran a ciaze z Kims innym od tak

Z wiekiem jest trudniej zajsc ale nie to ze niemozliwe takze tego sie trzymajmy

Miala ktoras z was bulgotanie ze slychac jak w zoladku albo jelitach tyle ze w macicy po ovulacji?
Ja takie cos to mam w czAsie okresu jak czuje ze obficie splywa no ale ze teraz
Powiazalam to ze sluzem

Zgadzam sie z toba co do mamusiek hehe
Nie ogarniaja bo chyba maja za duzo czasu wolnego..takie narzekaja najbardziej eh niektorzy to maja w naturze

Mam takie kolezanki..wiele lat staran a ciaze z Kims innym od tak

Z wiekiem jest trudniej zajsc ale nie to ze niemozliwe takze tego sie trzymajmy

Miala ktoras z was bulgotanie ze slychac jak w zoladku albo jelitach tyle ze w macicy po ovulacji?
Ja takie cos to mam w czAsie okresu jak czuje ze obficie splywa no ale ze teraz
Powiazalam to ze sluzem
Ja miałam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam 30 lat i jeszcze niedawnp wygladalam bardzo szczuplo. Teraz przymoim wzroscie wazę niby jeszcze normalnie bo BMI mam 21.5 ale czujesie jak baleron

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry