reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@AgaRS90 Gratulacje! Zazdroszcze tak pieknej kreseczki :) niech rosnie zdrowo

Witam nowa kolezanke ;) razem razniej
@ONAONAONA a z jakich okolic jestes? ja z pod Liverpoolu

U nas dzis piekna pogoda 25 stopni, ogarnelam caly ogorek, skosilam trawe i ogolnie porzadki przed zima porobilam i juz mam dosc ;)
Ale jeszcze sile na wieczorne igraszki znajde skoro wg monitoringu mam owulke wlasnie dzis lub jutro mam nadzieje ze mezus za bardzo zmeczony z pracy nie wroci ;)
Milego i owocnego weekendu wszystkim zycze ;)

reklama
Monia NI:) Belfast
Tez dzis duzo zrobilam w domku.
I zmeczony czy nie trzeba ppdzialac hihi

Kasienka3b przykro mi kochana.. Dziwne ze tak wcześnie. Moze to wina lekow..zawsze to ingerencja w organizm ale nie zalamuj sie.
U mnie raz @ zaczynala sie od plamien i tak moglam 2 3 dni miec a potem 2 dni normalna @ albo z rana jak wstawalam lalo sie od pozycji pionowej..przez to ze zavzelo sie zbierac jak spalam

Roznie to bywa

Mieliśmy bardzo dużo szczęścia-to pierwszy cykl starań.
Cały cykl monitorowalam owulacje testami, gdyby nie one to moglibyśmy się nie wystrzelić bo w życiu bym nie pomyślała że owulacja będzie 18-20dc...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to fajnie! Dużo zdrówka Ci życzę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aga to byla formalnosc hihi Gratulacjeeee!!!!!
A teraz zarazaj ciazowymi fluidkamiii hihi

To moj 2 cykl po tabsach( 5 miesięcy) i w tamtym plywalam tak mialam wilgotno jak przed tabsami a teraz jakos dziwnie!! Sluz troche mniej mleczny siebzrpbil..blyszczy sie i jest go duzo bo czuje w środku ale to nie to ..temu zrobilam test owulacyjny bo tez zglupialam i wyrzut mialam 17dc czyli teraz 10tego ... Dalej kreski wychodzily bledsze i teraz ledwo widac.
Pozatym brzuszek jak nigdy bolal mniw tylko 1 dzien ... I balonik zszedl juz dzis... Byly klucia jajnika ..Normalnie taki nijaki ten cykl hahaha tzn. Malo cierpie lol

Zobaczymy co to bedzie ..

Misiak mnie dzis skwitowal...kochanie nie denerwuj sie .. Bo nerwy szkodza Tobie i dziecku haha zartownis

Aby wykrakal lol
Zycze by meza slowa sie spelnily i zebys nie mogla sie denerwowac bo nosisz fasolke w sobie:)

Monia NI:) Belfast
Tez dzis duzo zrobilam w domku.
I zmeczony czy nie trzeba ppdzialac hihi

Kasienka3b przykro mi kochana.. Dziwne ze tak wcześnie. Moze to wina lekow..zawsze to ingerencja w organizm ale nie zalamuj sie.
U mnie raz @ zaczynala sie od plamien i tak moglam 2 3 dni miec a potem 2 dni normalna @ albo z rana jak wstawalam lalo sie od pozycji pionowej..przez to ze zavzelo sie zbierac jak spalam

Roznie to bywa
A no wiesz ze faktycznie moze byc to wina lekow. Bo biore je od 11 wrzesnia ale w sumie we wrzesniu normalnie @ mialam. Juz glupieje z czego. Jak kolejna @ bedzie taka dziwna to pojde do swojego gina.

1508002093-aaaaaa.jpeg

Jak z tego nie będzie ciąży to już chyba naturalnymi metodami nigdy jej nie będzie [emoji849]

reklama
Dobre wieści bardzo mnie ciesza. =) Gratuluje zafasolkowania. =)

@Elodia, a konsultowalas to odstawienie lekow z lekarzem..? Wiele lekow odstawia sie, dopiero jak juz sie zajdzie w ciazetym. Jak bedziesz chodzila pernamentnie znerwicowana to nie zajdziesz nigdy. Eh. Prosze Cie idz do lekarzy musze Ci pomoc.

Ja dziś maza wyciagnelam na grzyby, znowu zesmy nazbierali dwa kosze. Dopiero joncze je ogarniac.

A jeszcze odkrylam przed chwila ze nasz towarzysz zlapal kleszcza, po gruntownym przeszukaniu okazalo sie ze jest ich az 5! Ale na szczescie jeszcze dziala obroża, wiec juz byly pol przytomne i sie nie powkrecaly. Dzieki Bogu, bo na wiosne zlapal takiego zjak babeszioza. Prawie nam umarł. Ale naszczęście silny z niego zawodnik.

Do góry