reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czy Ty jesteś jeszcze na innym forum gdzieś ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, tylko tutaj, a co?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Chciałam się też ustawiać na testowanie na 21 października jednak posiadam niezawodny system wczesnego ostrzegania przed miesiączką i... właśnie się odezwał. Wyjaśniając: na około tydzień przed, pojawia się silny ból zewnętrznej strony prawej piersi. To jednoznaczny, zawsze taki sam ból. Wiec na 99% to jeszcze nie teraz. :)
Ja tez watpie ze uda mi sie zatestowac ale gdy by @ nie przyszla w terminie to zrobie;)

Nie, tylko tutaj, a co?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nic nic.. ;) bo jestem jeszcze na innym i jest dziewczyna z bardzo podobnym problemem, tzn opisuje bardzo podobne sytuacje - też dostała okres i też od znajomej dowiedziała się o ciazy.. Tak skojarzyłam- zbieg okoliczności jednak :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo ale po ostatniej ciazy biochemicznej jakos musialam ochlonac od forum i pomyslec o czyms innym a mam o czym bo remont w domu i jeszcze szukam nowej pracy takze sie dzieje.
Witam nowa kolezanke ;)
Aga gratulacje ;)
Elodia i Lili przykro mi znam ten bol ;( ale walczymy dalej nie?
U mnie dzis 11dc wczoraj mialam usg owulacji i dwa gotowe jajeczka do pekniecia na weekend wiec podzialamy :) moze tym razem sie uda to moj 4 cykl z clo dwa pierwsze niby udane ale na krotko wiec zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie.
Ewarut zgadzam sie z toba, ze to cholernie niesprawiedliwe ze niektorzy nie chca albo na smietniku zostawia a my chcemy i tylko caly czas pod gorke.
Onaona a widze ze ty tez chyba z Uk?

Dopiero przedemna pierwszy cykl z lekami col+cos na obniżenie prigesteronu +luteina narazie jestem ten cykl na ziołach ojca sroki przeszłam też na dietę bez cukru i zaczęłam ćwiczyć zobaczymy czy to wystarczy

Też mnie to dobija.....dzisiaj się dowiedziałam o znajomej, za którą nie przepadam, po 4 miesiącach związku wpadła, a u innej po roku związkzu urodziły się bliźniaki (czyli wpadli po 3ch miesiącach). To mnie przygnębiło do reszty....może i mam córkę, ale ona już lada chwila przestanie całkiem chcieć się do mnie tulić bo koleżanki i koledzy będą ważniejsi.....a jestem w takim wieku że śmiało mogę rodzić kolejne dzieci....tak bardzo bym chciała jeszcze jedno mieć obojętnie jakiej płci...a tu dupa...w tej chwili jestem jakby w jakimś szoku, bo czuję się obojętna na wszystko. Taki mam nastrój od chwili kiedy mi się wredna @ zaczęła....mam tylko nadzieję, że nie mam początków jakiejś depresji....ehh....chyba musze zacząć znpwu do psychologa chodzić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Doskonale Cie rozumiem moj synus tez ma juz 10 lat i tez jak my pragnie tego dzidziusia bo wszyscy koledzy maja rodzenstwo a tylko on nie a tu dupa juz dwa lata sie nie udaje, chwilami juz mysle ze nigdy mi sie nie uda ;( i tez dola lapie.

Też mnie to dobija.....dzisiaj się dowiedziałam o znajomej, za którą nie przepadam, po 4 miesiącach związku wpadła, a u innej po roku związkzu urodziły się bliźniaki (czyli wpadli po 3ch miesiącach). To mnie przygnębiło do reszty....może i mam córkę, ale ona już lada chwila przestanie całkiem chcieć się do mnie tulić bo koleżanki i koledzy będą ważniejsi.....a jestem w takim wieku że śmiało mogę rodzić kolejne dzieci....tak bardzo bym chciała jeszcze jedno mieć obojętnie jakiej płci...a tu dupa...w tej chwili jestem jakby w jakimś szoku, bo czuję się obojętna na wszystko. Taki mam nastrój od chwili kiedy mi się wredna @ zaczęła....mam tylko nadzieję, że nie mam początków jakiejś depresji....ehh....chyba musze zacząć znpwu do psychologa chodzić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jeśli chodzi o moment w Twoim życiu jakim się znalazłaś to myślę że to wspaniały pomysł.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o moment w Twoim życiu jakim się znalazłaś to myślę że to wspaniały pomysł.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chodziłam przez czas batalii sądowej o młodą. Nawet mi to pomagało bo nerwica była o wiele lżejsza. Dzięki wizytom u psychologa obylo się bez łykania tabletek na nerwy. Od lipca albo czerwca już nie chodzę bo psycholog stwierdził, że jestrm wystarczająco silna żeby spróbować bez terapii. Ale zaczęłam zauważać u siebie, że znowu każda taka informacja że komuś się urodziło dziecko albo ktoś w ciąży jest sprawia, że mam ochotę wyć z rozpaczy do księżyca. Albo inne tego typu rzeczy i zachowania. Być może mam niedoleczoną depresję, chociaż takie choroby mają tendencje do bycia wyciszonymi i przez jakiś czas nie dają o sobie znać, a jak nawracają, to albo stopniowo, albo sieknie od razu. Tak samo nerwica która daje o sobie znac nawet kilka dni po stresującej sytuacji, dlatego ciężko ją czasami powiązać z sytuacją sprzed kilku dni.
Ale spokojnie dziewczyny, myśli samobójczych nie miałam, nie mam i mieć nie zamierzam - mam orzecież Laurę i M, wiem, że nawet jeśli nie ida się z maluszkiem to będą mnie kochać bez względu na wszystko ale jednak chęć posiadania kolejnego malucha jest silniejsza od wszystkiego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry