reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gin powiedzial ze wyniki meza sa super ;)
Pecherzyk ma 16 mm w czw ponowny monitoring.
Kotek super! Trzymam kciuki że to właśnie TEN cykl ;) Ty już robiłaś jakieś badania ?

85993e3krgxydke3.png

Tak man zrobione wszystkie hormonyi wyszlo ze za wysoka man prolaktyne po obciazeniu. Biore dostinex na zbicie. Pol tabletki na tydz. Z reszta jest OK: )
Teraz man 2 monitoring i we 1 owu byla wiec jestem dobrej myslize wkoncu kiedys sie uda: )

Tak man zrobione wszystkie hormonyi wyszlo ze za wysoka man prolaktyne po obciazeniu. Biore dostinex na zbicie. Pol tabletki na tydz. Z reszta jest OK: )
Teraz man 2 monitoring i we 1 owu byla wiec jestem dobrej myslize wkoncu kiedys sie uda: )
Pewnie ze tak!

Samotna jak tam ????

Mamyniol chyba się nie zgubiłeś na tych wakacjach ???

Ja właśnie kończę gotować dla męża na jutro do pracy... ;) chcialam mlodego na spacer zabrac ale znowu pada ehhh ; (

85993e3krgxydke3.png

Dostalam tabletki. Czekam z ich wzieciem az K wroci z pracy.
Glowa ze stresu mnie boli. W poczekalni bylo ciezko, same ciezarne, ledwo dalam rade by sie nie poryczec.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi ;( . Przypomniała mi się moja historia kiedy lekarka na usg powiedziała mi że serduszko nie bije :( to był szok nie wiedziałam co się ze mną dzieje . Wyszłam z tamtąd to nie mogłam oddechu złapać tak wyłam a jeszcze koło mnie usiadła kobieta w ciąży to z tego szoku szybko z tamtą wydarłam nie mogłam uwierzyć że to mi się własnie przytrafiło , że to już koniec moich marzeń !!! Z gluchą w gardle uciekłam z tamtąd jak poparzona i wyłam przez cała drogę . Zadzwoniłam do innego lekarza umówiłam się tego samego dnia na wizytę bo nie uwierzyłam , myślałam że to jakaś kpina ale niestety to była prawda . Cieżko było ale czas leczy rany i jak bedziesz już bedziesz gotowa to spróbujesz jeszcze raz . Ja juz 3 poronienia i nadal próbuje , bo nadzieja jest i umiera ostatnia .

reklama
Przykro mi ;( . Przypomniała mi się moja historia kiedy lekarka na usg powiedziała mi że serduszko nie bije :( to był szok nie wiedziałam co się ze mną dzieje . Wyszłam z tamtąd to nie mogłam oddechu złapać tak wyłam a jeszcze koło mnie usiadła kobieta w ciąży to z tego szoku szybko z tamtą wydarłam nie mogłam uwierzyć że to mi się własnie przytrafiło , że to już koniec moich marzeń !!! Z gluchą w gardle uciekłam z tamtąd jak poparzona i wyłam przez cała drogę . Zadzwoniłam do innego lekarza umówiłam się tego samego dnia na wizytę bo nie uwierzyłam , myślałam że to jakaś kpina ale niestety to była prawda . Cieżko było ale czas leczy rany i jak bedziesz już bedziesz gotowa to spróbujesz jeszcze raz . Ja juz 3 poronienia i nadal próbuje , bo nadzieja jest i umiera ostatnia .

Przykro mi :(
U mnie w centrum diagnostycznym projektujac oddzial USG pomysleli o takich sytuacjach jak zle wiadomosci. Kiedy my dowiedzielismy sie, ze u nas serduszko nie bije to nie wracalismy przez poczekalnie pelna ciezarnych. W gabinecie byly drugie drzwi bezposrednio na dwor. I nimi wlasnie wyszlismy aby nikt sie nie gapil i zebym nid widziala kobiet w poczekalni. Niby taka drobnostka ale na prawde dla mnie ogromna.

Godzine temu wzielam tabletki i czekam :/

Do góry