Dostalam tabletki. Czekam z ich wzieciem az K wroci z pracy.
Glowa ze stresu mnie boli. W poczekalni bylo ciezko, same ciezarne, ledwo dalam rade by sie nie poryczec.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przytulam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Glowa ze stresu mnie boli. W poczekalni bylo ciezko, same ciezarne, ledwo dalam rade by sie nie poryczec.
Kochana trzymaj się !Dostalam tabletki. Czekam z ich wzieciem az K wroci z pracy.
Kotek super! Trzymam kciuki że to właśnie TEN cykl Ty już robiłaś jakieś badania ?Gin powiedzial ze wyniki meza sa super
Pecherzyk ma 16 mm w czw ponowny monitoring.
Pewnie ze tak!Tak man zrobione wszystkie hormonyi wyszlo ze za wysoka man prolaktyne po obciazeniu. Biore dostinex na zbicie. Pol tabletki na tydz. Z reszta jest OK: )
Teraz man 2 monitoring i we 1 owu byla wiec jestem dobrej myslize wkoncu kiedys sie uda: )
Przykro mi ;( . Przypomniała mi się moja historia kiedy lekarka na usg powiedziała mi że serduszko nie bije to był szok nie wiedziałam co się ze mną dzieje . Wyszłam z tamtąd to nie mogłam oddechu złapać tak wyłam a jeszcze koło mnie usiadła kobieta w ciąży to z tego szoku szybko z tamtą wydarłam nie mogłam uwierzyć że to mi się własnie przytrafiło , że to już koniec moich marzeń !!! Z gluchą w gardle uciekłam z tamtąd jak poparzona i wyłam przez cała drogę . Zadzwoniłam do innego lekarza umówiłam się tego samego dnia na wizytę bo nie uwierzyłam , myślałam że to jakaś kpina ale niestety to była prawda . Cieżko było ale czas leczy rany i jak bedziesz już bedziesz gotowa to spróbujesz jeszcze raz . Ja juz 3 poronienia i nadal próbuje , bo nadzieja jest i umiera ostatnia .