reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Więc tak: :-D (uwaga będzie wykład :-) )
- mam cykle 32 dniowe regularne, więc "pierwotny" termin @ miał przypadać na 6 lipca (owu miało być 23 czerwca)
- 18/19 czerwca było "pierwsze kłucie w jajniku (potraktowałam to jako szybszą owulację) - wtedy też były przytulanki
- 25 czerwca mocny ból prawego jajnika ( i jeśli się tego trzymać to @ przyjdzie 9 lipca).... :(

Tak naprawde stu procentowym potwierdzeniem owulacji byłaby ciąża :) a jak juz będzie pęcherzyk i zarodek to będzie można stwierdzić kiedy dokładniej owu była :)
także trzymam kciuki! Moze ten drugi ból to było jednak jakies zagnieżdżanie , albo jakis spóźniony drugi pęcherzyk pęknąl..

A moj gin na takie bóle to mówi ze to dlatego ze spiąć na boju podciągam/zginam dana nogę ze strony z której mnie boli, i krążenie tym zaburzam, i krew ktora nie ma gdzie płynąc (bo zgięta noga zgina żyle fizycznie ja przytykając), wybija do jajnika, jelit i wtedy boli.
Takze mam nakaz słabo z prostymi nogami i zabronione trzymanie nogi na nogę gdy siedzę.

reklama
Kochana... moim zdanie to o wiele za szybko na test. Więc spokojnie.. nie wszystko stracone.

Trzymam kciuki za owocne staranka!!!!!!!!

U mnie pogoda znowu do bani ; ( nic się nie chce... jest mi tak cicho i pusto w domu bez chłopców ze masakra ; ( nooo ale jeszcze troszke i nudno mi nie będzie... ;)

Dziś zaczynam prowadzić mój zeszyt wyjazdowy... ;) mam takiego świra.. ze jak gdzieś jeździmy na dłużej muszę mieć wszystko rozpisane. .. nawet plan B jak by plan A został zaburzony ;) nawet mapki sobie rysuje...... mąż się kiedyś kiedyś tego śmiał ale niebtaz nas to uratowało z opresji ;) i teraz sam się pyta czy zeszyt kupiłam ;)

85993e3krgxydke3.png

Haha, super z tym zeszytem!! :):)

Tak naprawde stu procentowym potwierdzeniem owulacji byłaby ciąża :) a jak juz będzie pęcherzyk i zarodek to będzie można stwierdzić kiedy dokładniej owu była :)
także trzymam kciuki! Moze ten drugi ból to było jednak jakies zagnieżdżanie , albo jakis spóźniony drugi pęcherzyk pęknąl..

A moj gin na takie bóle to mówi ze to dlatego ze spiąć na boju podciągam/zginam dana nogę ze strony z której mnie boli, i krążenie tym zaburzam, i krew ktora nie ma gdzie płynąc (bo zgięta noga zgina żyle fizycznie ja przytykając), wybija do jajnika, jelit i wtedy boli.
Takze mam nakaz słabo z prostymi nogami i zabronione trzymanie nogi na nogę gdy siedzę.

No to jak tak boli zagnieżdżanie to ja dziękuję ;)
A tak swoją drogą jeśli przytulanki były 18/19 czerwca, to myślicie, że jeszcze by widać nie było na teście? Jutro mam wizytę u gina, to jeśli ma coś być to się dowiem. ;)

No to jak tak boli zagnieżdżanie to ja dziękuję ;)
A tak swoją drogą jeśli przytulanki były 18/19 czerwca, to myślicie, że jeszcze by widać nie było na teście? Jutro mam wizytę u gina, to jeśli ma coś być to się dowiem. ;)

Jesli owu miałaś np 19.06 to dzisiaj 9dpo... Takze jeszcze bardzo wcześnie. Niektórym nawet w terminie @ wychodzi negatyw a ciąża jest..

Na usg tez moze jeszcze nie byc widać. Takze nie nastawiaj sie jesli nic sie nie wyjaśni! Wciaz jest nadzieja :)

Jesli owu miałaś np 19.06 to dzisiaj 9dpo... Takze jeszcze bardzo wcześnie. Niektórym nawet w terminie @ wychodzi negatyw a ciąża jest..

Na usg tez moze jeszcze nie byc widać. Takze nie nastawiaj sie jesli nic sie nie wyjaśni! Wciaz jest nadzieja :)

Powiem szczerze, że w ogóle nie brałabym ciąży pod uwagę, ale jedyne co mnie zastanawia to bolące cycki.
Nigdy mnie nie bolą, nawet przed okresem.
Bolały jedynie na początku jednej i drugiej obumarłej ciąży. I tylko dlatego, że pojawił się ten objaw rozkminiam czy ta owu była prędzej czy później i kiedy w ogóle była itp...

A mnie cycki nie bola. Za to wystarczy, ze ktos cos zrobi nie po mojej mysli to skacze do gardla. Tak mi sie szkoda dziewczyn w pracy zrobilo, ze ulotnilam sie do biura, zeby nie musialy mnie sluchac. Zaklulo pare razy z prawej strony. Plecy bola, ale napewno mniej niz wczoraj.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dostalam tabletki. Czekam z ich wzieciem az K wroci z pracy.
Glowa ze stresu mnie boli. W poczekalni bylo ciezko, same ciezarne, ledwo dalam rade by sie nie poryczec.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem szczerze, że w ogóle nie brałabym ciąży pod uwagę, ale jedyne co mnie zastanawia to bolące cycki.
Nigdy mnie nie bolą, nawet przed okresem.
Bolały jedynie na początku jednej i drugiej obumarłej ciąży. I tylko dlatego, że pojawił się ten objaw rozkminiam czy ta owu była prędzej czy później i kiedy w ogóle była itp...
Może zrób betę? ??
Dostalam tabletki. Czekam z ich wzieciem az K wroci z pracy.
Glowa ze stresu mnie boli. W poczekalni bylo ciezko, same ciezarne, ledwo dalam rade by sie nie poryczec.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przesyłam dużo siły dla Was. Weź może tabletki przeciwbólowe .... tulam mocno!

85993e3krgxydke3.png

Do góry