reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No pewnie, że się uda :) będzie dobrze.
Może na test za wcześnie? Może to nie ten cykl... przypomnij mi.. masz już dziecko, prawda?

Elodia wiem że łatwo się mówi ale główka do góry kochana! ;*

Ja zaraz prowadzę dzieci i jadę do klientki na 9;) miłego przedpołudnia dziewczyny. Mnie brzuch boli...

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

No i duuuuuuuuuuupa. W dodatku znowu mnie brzuch zaczal bolec tak ze pewnie malpisko dzisiaj wpadnie....ehhh....ja prdl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Przykro mi:( Ale nietrac nadzieji. W kolejnych cyklach sie napewno uda.

Mezowski rano wychodzac do pracy mnie przeprosil wiec jest git czakalaka:) Mnie wczoraj bardzo bolal prawy jajnik a dzis brzuch boli jak na @ a w sumie jeszcze czas mam na @.

Co dzis robicie na obiadek?

Mezowski rano wychodzac do pracy mnie przeprosil wiec jest git czakalaka:) Mnie wczoraj bardzo bolal prawy jajnik a dzis brzuch boli jak na @ a w sumie jeszcze czas mam na @.

Rybka z piekarnika w folii z warzywami, frytki z batatów i zupa z czerwonej soczewicy bo zostało mi z wczoraj :)

reklama

Ja dziś dokładnie to samo
I muszę składne bo cały czas czuję jakbym miała dostać @

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry