reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji43][emoji43][emoji43] ale mnie kłuje lewy Janik... Deski...

Usypiam młodego i idę do łóżka;p może mi się przesunęła owulacja? Pfff kurde. Ale męża nie zaszkodzi wykorzystać;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji43][emoji43][emoji43] ale mnie kłuje lewy Janik... Deski...

Usypiam młodego i idę do łóżka;p może mi się przesunęła owulacja? Pfff kurde. Ale męża nie zaszkodzi wykorzystać;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Męża to trzeba wykorzystywać kiedy się chce :-) i koedy jest okazja :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Kasienka3b Nie przejmuj się, ochłonie i wróci. A może najwyczajniej udawaj,że nic się nie stało, skoro to pierdoła. Czasem kompromis lepszy i lepiej się szybko pogodzić niż długo się gniewać. no chyba,że przegiął z czymś.
Złość piękności szkodzi - ja tak mówię zawsze mojemu i przechodzi mu, a że on jest zodiakalna panna to łapie takie haczyki :D:D:D
Jak wroci potulny jak baranek to odpuszcze a tak to nie gadam z nim:p Ja to nie umiem tak odpuszczac w klotniach...
Hehe to fajny chlop jak lapie takie haczyki. Moj zodiakalnym baranem i zachowuje sie czasami jak baran hahaha:D

@olaaa7 ja strumieniowe testy polecam.
@ONAONAONA z tego co wiem to na fb mozna zablokowac ustawienia aby nikt nie oznaczal Cie. Wiec moze sprobuj na przyszlosc.
@ginngerr7787 to ja tez sie dolanczam fo cwiczen;)
@Elodia ja tez jakos wierze w to ze Ci sie uda zobaczyc teraz 2 kreseczki.
Ja juz wszystko co mozliwe mam pozablokowywane..nie wyszukasz Mnie itd.. I oznaczanie tym bardziej..zapomnialam zapowiedziec ..no coz.. bywa...ludzie mysla o sobie i tyle

Ja cwicze... Cialo jedrniejsze polecam:)))

reklama
Do góry