ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Kiedy testujesz?O to zaczelysmy cykl razem =)
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy testujesz?O to zaczelysmy cykl razem =)
Zestaw ćwiczeń z Chodakowską Skalpel Już kiedyś się w to bawiłam i efekty były, ale zaszłam w ciążę i trzeba było dać sobie spokój, ale teraz czas się ruszyć, a te ćwiczenia odpowiadają mi najbardziej, no to zaczynamTo co ćwiczymy??? Z checia sie podlacze do Ciebie. Bo nie wyslali nam tego orbitka bo byl uszkodzony a ten ktory dawali wzamian namto nie odpowiadal. Wiec szukamy dalej.
Kiedy testujesz?
Nie cycki bolą po bokach od zewnętrznej strony i tez mocno swędzą. A dzisiaj z kolei jestem dzien przed terminem @ i chwycily mnie w tramwaju po pracy takie bóle jakbym @ wlasnie dostała (z gatunku lżejszych, bo czasami tylko takie lekkie skurcze czuję) no to weszlamdo lazienki szybko w domu i co? Wkladka czysta jak biel vizira :-/Może to głupie dziewczyny. Ale ja nigdy się tak nie czułam. Masakra. Cycki mi mrowieja. Tzn takie mrowienie jak nie raz w nogach. Swędzą jak bym ich nie myla. Człowiek chce na spokojnie, nie doszukiwać się objawów a tu masakra same się pchają. Masakra. Ja to bym chyba nie mogła się starać długo bo bym w paranoję popadła.
I coś czuję że @ nie zobaczysz przez 9 msc[emoji7] [emoji7] [emoji7]Nie cycki bolą po bokach od zewnętrznej strony i tez mocno swędzą. A dzisiaj z kolei jestem dzien przed terminem @ i chwycily mnie w tramwaju po pracy takie bóle jakbym @ wlasnie dostała (z gatunku lżejszych, bo czasami tylko takie lekkie skurcze czuję) no to weszlamdo lazienki szybko w domu i co? Wkladka czysta jak biel vizira :-/
Weź mi nadzieji nie rób :-) bo jesli jutro małpisko w terminie przyjdzie to będę smutna. Lae faktjest taki, ze w poprzednich cyklach na 3 czy nawet 4 dni przed @ mialam plamienia najpierw blado brązowe potem już mocniej no a na koncu krew juz leciala. A teraz cisza żadnych plamien a jutro niby mam miec @. A owu byla moedzy 11 a 13 dc. Cholera wie co to będzie.I coś czuję że @ nie zobaczysz przez 9 msc[emoji7] [emoji7] [emoji7]