reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To co ćwiczymy??? Z checia sie podlacze do Ciebie. Bo nie wyslali nam tego orbitka bo byl uszkodzony a ten ktory dawali wzamian namto nie odpowiadal. Wiec szukamy dalej.
Zestaw ćwiczeń z Chodakowską Skalpel :) Już kiedyś się w to bawiłam i efekty były, ale zaszłam w ciążę i trzeba było dać sobie spokój, ale teraz czas się ruszyć, a te ćwiczenia odpowiadają mi najbardziej, no to zaczynam :)

Też polecam ćwiczenia Mel B, dają efekty, może nie jakieś spektakularne przynajmniej u mnie ale jednak są :) Tylko trzeba też się pilnować z dietą :)

Może to głupie dziewczyny. Ale ja nigdy się tak nie czułam. Masakra. Cycki mi mrowieja. Tzn takie mrowienie jak nie raz w nogach. Swędzą jak bym ich nie myla. Człowiek chce na spokojnie, nie doszukiwać się objawów a tu masakra same się pchają. Masakra. Ja to bym chyba nie mogła się starać długo bo bym w paranoję popadła.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Może to głupie dziewczyny. Ale ja nigdy się tak nie czułam. Masakra. Cycki mi mrowieja. Tzn takie mrowienie jak nie raz w nogach. Swędzą jak bym ich nie myla. Człowiek chce na spokojnie, nie doszukiwać się objawów a tu masakra same się pchają. Masakra. Ja to bym chyba nie mogła się starać długo bo bym w paranoję popadła.

Nie cycki bolą po bokach od zewnętrznej strony i tez mocno swędzą. A dzisiaj z kolei jestem dzien przed terminem @ i chwycily mnie w tramwaju po pracy takie bóle jakbym @ wlasnie dostała (z gatunku lżejszych, bo czasami tylko takie lekkie skurcze czuję) no to weszlamdo lazienki szybko w domu i co? Wkladka czysta jak biel vizira :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie cycki bolą po bokach od zewnętrznej strony i tez mocno swędzą. A dzisiaj z kolei jestem dzien przed terminem @ i chwycily mnie w tramwaju po pracy takie bóle jakbym @ wlasnie dostała (z gatunku lżejszych, bo czasami tylko takie lekkie skurcze czuję) no to weszlamdo lazienki szybko w domu i co? Wkladka czysta jak biel vizira :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
I coś czuję że @ nie zobaczysz przez 9 msc[emoji7] [emoji7] [emoji7]

I coś czuję że @ nie zobaczysz przez 9 msc[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Weź mi nadzieji nie rób :-) bo jesli jutro małpisko w terminie przyjdzie to będę smutna. Lae faktjest taki, ze w poprzednich cyklach na 3 czy nawet 4 dni przed @ mialam plamienia najpierw blado brązowe potem już mocniej no a na koncu krew juz leciala. A teraz cisza żadnych plamien a jutro niby mam miec @. A owu byla moedzy 11 a 13 dc. Cholera wie co to będzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To będzie dobry cykl dla nas - czuje to... jeszcze byśmy się załapały na czerwiecj się zamarzyłam ....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry