olaaa7
Fanka BB :)
Haha to nie wiem czego mam Ci życzyćWyobraźcie sobie że taki z niego cwaniak że założyliśmy się o to że jak zajde to on miał rację a jak nie to kupuje mi upatrzone buty hahahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to nie wiem czego mam Ci życzyćWyobraźcie sobie że taki z niego cwaniak że założyliśmy się o to że jak zajde to on miał rację a jak nie to kupuje mi upatrzone buty hahahah
Że się uda;p hahah bo buty i tak sobie kupię hahaha;pHaha to nie wiem czego mam Ci życzyć
Oj Ty jaka przebiegłaŻe się uda;p hahah bo buty i tak sobie kupię hahaha;p
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja polecam te z rosmana strumieniowe. Po dwa chyba pakowane ale nie jestem pewna. To są pierwsze testy które pokazały mi ciążęDziewczyny a jaki polecacie test ciążowy? taki żeby był czuły i pewny. Nie chciałabym się zrazić przy pierwszym w życiu testowaniu
Te?Wiesz co ja polecam te z rosmana strumieniowe. Po dwa chyba pakowane ale nie jestem pewna. To są pierwsze testy które pokazały mi ciążę
Dokładnie te
Widzisz a mi płytkowy pokazał tydzień później jak ten z rosmanaHaha ookatkaoo zajebisty facet
A mnie wnerwil...f a c e b o ok
Malo mam znajomych... Bywam rzadko.. Cos tam czasem doda...poblokowane wszystko bu czuc ta prywatnosc...
Az tu nagle Maz do mnie ze mpja szefowa dala ze 20 cos fotek z tej imprezy....pstrykane na odwal... Po alko... Ale to juz nie o to chodzi...a o moje nie wyrazanie zgody ..kropka fotki usuniete... Ale bylo tlumaczenie sie smieszne sa ..byly miedzy Nami...ehhh chcialam wykasowac felacebooka bo nie lubie tego oznaczania...ale chce miec kontakt z przyjaciolmi z pl tylko ludzie nie pytaja a szkoda...
Aa Ola.slyszalam ze plytkowe sa najlepsze... Ja uzywalam zwyklego paskowego i pokazal ciaze . tym razem tez kupilam te..niby te najczulsze ale dziewczyny pisza ze lepiej uzywac plytkowych o czulosci 20
O to zaczelysmy cykl razem =)Ja zaczęłam cykl 20 września. I kalendarz pokazuje mi @ na 20 października ale może zatestuje 18 stego[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]