reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też się witam :) Ale naprodukowałyście tego przez weekend, masakra :p Mnie od wczoraj wieczora napieprza kark tak, że ledwo umiem ruszyć do przodu :( Jeszcze przed chwilą w radiu mówili o pożarze w kopalni w Bielszowicach, więc od razu stres, ale zaczęłam szukać jakiś info na ten temat i okazuje się, że chyba pożar był wczoraj, szkoda tylko, że o tym w radiu nie powiedzieli, oszczędziliby niektórym stresu :mad:
W weekend nie próżnowaliśmy, mam nadzieję że Wy też :p:D Zaciskam kciuki za testujące na dniach :) Ja to dopiero testować będę nie wiem kiedy :baffled: Cykl zaczął się w nocy z 1 na 2 października więc chyba najlepiej coś koło 1 go listopada, co myślicie?

reklama
Też się witam :) Ale naprodukowałyście tego przez weekend, masakra [emoji14] Mnie od wczoraj wieczora napieprza kark tak, że ledwo umiem ruszyć do przodu :( Jeszcze przed chwilą w radiu mówili o pożarze w kopalni w Bielszowicach, więc od razu stres, ale zaczęłam szukać jakiś info na ten temat i okazuje się, że chyba pożar był wczoraj, szkoda tylko, że o tym w radiu nie powiedzieli, oszczędziliby niektórym stresu :mad:
W weekend nie próżnowaliśmy, mam nadzieję że Wy też :p:D Zaciskam kciuki za testujące na dniach :) Ja to dopiero testować będę nie wiem kiedy :baffled: Cykl zaczął się w nocy z 1 na 2 października więc chyba najlepiej coś koło 1 go listopada, co myślicie?
Ja zaczęłam cykl 20 września. I kalendarz pokazuje mi @ na 20 października ale może zatestuje 18 stego[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana...ja mam wlasnie przerwe w pracy i piję cytrynową herbatkę. Dziwnie sie czuje cos. Cycki bolą jeszcze bardziej niz wczoraj.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziendobry;)
Ja po rannych przytulaniach z mezem czyli moze ten cykl nie bedzie na straty.
Kazdej z Was przyjemnego poniedzialku zycze!
Ps:Dziewczyny co polecacie na przetluszczajace sie wlosy?Codziennie musze myc i juz mnie to denerwuje:/

reklama
Witam z rana...ja mam wlasnie przerwe w pracy i piję cytrynową herbatkę. Dziwnie sie czuje cos. Cycki bolą jeszcze bardziej niz wczoraj.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Wiesz co ze mnie też bolą. Jak nigdy mnie nie bolały cycki.
Nie szukam objawów ale nastawiam się na to jak mój mąż to mówi;p

Że on ma zaje***** plemniki i wytrwają w skrajnych warunkach tydz czasu hahaha;p
Wyobraźcie sobie że taki z niego cwaniak że założyliśmy się o to że jak zajde to on miał rację a jak nie to kupuje mi upatrzone buty hahahah

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry