reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A jaki masz teraz wynik? Nie ma się co martwić na zapas, bo każdy organizm jest inny. Moja znajoma z kolei wyszła na prostą z ekstremalnej nadczynności i to dużo szybciej niż ja opanowałam niedoczynność. A wyniki miała naprawdę paskudne.

tsh 2,18 :) i odkąd spadło czuję się rewelacyjnie. wcześniej byłam non stop zmęczona i zdołowana.
Teraz mam 4,25

reklama
Wiem, że nie ma się co martwić na zapas, ale wynika to raczej z tego, że już trochę czasu staramy się o drugie dziecko bez rezultatu i to czekanie i ciągłe porażki są trochę frustrujące... Ale może teraz będzie lepiej skoro już wiem, a przynajmniej przypuszczam, co może być przyczyną

Hejka ja dopiero wróciłam z Wrocławia ;) byliśmy na tej domówce łeb mi pęka... Masakra.

Normalnie nie dla mnie już takie imprezy...

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wlasnie sloneczko wyszlo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@Anuś89 niektorzy endo wcale nie powinni pracowac w tym zawodzie. Mnie wkurza to ze tak ciezko znalesc jakiegos dobrego z powolania lekarza.
@ginngerr7787 duzo zdrowka dla Ciebie i synka by chorobsko szybko odpuscilo.
@Elodia wez no przyslij mi troche sloneczka bo u mnie pochmurno i pada raz na jakis czas.
@ookatkaoo1993 to dobrze ze zapomnialas o klotni z mezem i dobrze sie bawilas;) Ja niestety pamietliwy dziad:p

Do góry