Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stosunkowo haha dolaczam się do dobrej nocy gdyż sama po stosunkowo dobrym wieczorku wlasnie zasypiamdziewczyny wyśpijcie się, lub tam działajcie które jeszcze mają teraz płodne, a może czytają nas i nie wypowiadały się. Haa..jak to się mówi : stosunkowo dobrej nocy
Ostatnio bylam u gina z tym samym problemem to przepisal mi leki i powiedzial ze jak sie bedzie czesciej to zdazało to nie jest dobry znak,wiec jutro ide do niego i sie boje co to moze byc.Najgorsze jest to ze owulacja sie zbliza bo robie testy owulacyjne a nie moge nawet przez to wredno @ do M sie dorwacWitam @Edzia24 chyba idziemy w podobnym tepie u mnie tez juz prawie koniec wrednej @@ I juz nie dlugo mozna znow cos podzialac jak drugie masz cykle kiedy u ciebie zwykle wypada owulacja stosujesz jakies metody sprawdzajace? Pozdrawiam.wszystkie staraczki I zycze kilego poniedzialku .
@olaaa7 ty to juz sie nie zamartwiaj tym ze bralas tak.dlugo anty zobaczysz ze ani sie nie obejzysz a bedziesz w rece trzymala test z dwiema kreskami Bardzo mocno ci kibicuje tym bardziej ze to bedzie twoj pierwszy dzidzius :-)
@Niusia21 faktycznie nie za dobrze z ta @@@ no I wspolczuje tak dlugiego okresu ja mam.zwykle 3-4 dni zawsze tak mialam na szczescie moze rzeczywiscie lepiej to sprawdzic moze cos ci lekarz na.to poradzi
Aaaa! To trza się cieszyć z tych komplementów
@Veraska - ja na włosy używam oleju arganowego. Kilka kropel wycieram w końce włosów. Na moje działa lepiej niż odżywki czy maski.
Jotka hahah wariatka