reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dziewczyny wyśpijcie się, lub tam działajcie które jeszcze mają teraz płodne, a może czytają nas i nie wypowiadały się. Haa..jak to się mówi : stosunkowo dobrej nocy :rolleyes: :-) :)
Stosunkowo haha dolaczam się do dobrej nocy gdyż sama po stosunkowo dobrym wieczorku wlasnie zasypiam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Czesc dziewczyny. Do 6514 strony czytałam ale jak,przeczytałam wpis kari wertowalam tylko po bokach strony czy cos napisala. Macie wieści może komuś na prov napisala,co u niej jak sie czuje co z ciąża?

U mnie dziwnie. Zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży. Oprócz nowego sylikonowego,biustu zero objawów boli brzucha czy nadrazliwosci na zapach lub jedzenie. Nic. W sumie to zapominam ze jestem w ciąży. Według kalkulatorów ciąży to okolo 5 tydzień. Boje sie ze tk poleci.

Dzis sladala gwiazda. Mąż przyznal sie ze pomyślał o tym by bylo zdrowe. A ja po przeczytaniu posta Kari jestem załamana. Dzis będę sie modlić u mnie naprawde jak trwoga to dopiero do boga. Modle sie o ważne sprawy nigdy inaczej nigdy w podzięce. Dzis modle sie,o moje maleństwo i o maleństwo kari. Obym miała sie jeszcze o,co modlić. Kari sciskam cie mocno!

Witam @Edzia24 chyba idziemy w podobnym tepie u mnie tez juz prawie koniec wrednej @@ I juz nie dlugo mozna znow cos podzialac jak drugie masz cykle kiedy u ciebie zwykle wypada owulacja stosujesz jakies metody sprawdzajace? Pozdrawiam.wszystkie staraczki I zycze kilego poniedzialku .
@olaaa7 ty to juz sie nie zamartwiaj tym ze bralas tak.dlugo anty zobaczysz ze ani sie nie obejzysz a bedziesz w rece trzymala test z dwiema kreskami Bardzo mocno ci kibicuje tym bardziej ze to bedzie twoj pierwszy dzidzius :-)
@Niusia21 faktycznie nie za dobrze z ta @@@ no I wspolczuje tak dlugiego okresu ja mam.zwykle 3-4 dni zawsze tak mialam na szczescie moze rzeczywiscie lepiej to sprawdzic moze cos ci lekarz na.to poradzi
Ostatnio bylam u gina z tym samym problemem to przepisal mi leki i powiedzial ze jak sie bedzie czesciej to zdazało to nie jest dobry znak,wiec jutro ide do niego i sie boje co to moze byc.Najgorsze jest to ze owulacja sie zbliza bo robie testy owulacyjne a nie moge nawet przez to wredno @ do M sie dorwac:(:wściekła/y:

Veraska na moje wypadające włosy działa Jantar, co prawda trzeba stosować dłuższy czas ale mnie włosy po nim dużo mniej wypadały :) Teraz musiałabym do niego wrócić bo znowu wypadają i się strasznie plączą o_O
Jotka_Szczotka też idę do fryzjera 13go w piątek, mam nadzieję, że to nie będzie pechowy dzień :o Bo moja każda wcześniejsza wizyta u fryzjera kończyła się tak samo, czyli żałowaniem, że ścięłam włosy :oops: Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej bo idę do fryzjera u którego jeszcze nie byłam a na termin musiałam czekać ponad 2 tygodnie :p

Załączniki

• pol_pm_FARMONA-ODZYWKA-DO-WLOSOW-I-SKORY-JANTAR-100ML-20926_2.jpg
    pol_pm_FARMONA-ODZYWKA-DO-WLOSOW-I-SKORY-JANTAR-100ML-20926_2.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Ja się melduję. Młoda w szkole, a ja juz po poranmych zakupach. Dzisiaj na popołudnie do pracy idę ale będę z wami na bieżąco. Jakoś tak wyszło że zżyłam z wami tak trochę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry