reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Limonka też mam przekonanie że lipa w tym miesiącu. Zapewne tak mamy bo poprzednio i poprzednio się nie udawało.

To fajnie że się przeprowadzacie, przez jakis czas glowe bedziesz miala zajeta czymś innym

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
O losie ale się rozkrecilyscie z tym pisaniem. :)

Benny przykro mi z powodu @ :(
Niusia z tak długim okresem lex do gina bo to nie jest normalne. Swoją drogą współczuję tyle się męczyć.
Beenka no ja termin @ na środę. Nie testuje wcześniej. Powiedziałam sobie ze dopiero w czwartek jeśli nie przyjdzie to cholerstwo.
Kari 21 tak mi przykro... Ale musi być jakaś przyczyna tych poronien. Bo zachodzisz w ciaze bez problemu tylko z tym utrzymaniem coś nie tak. Ściskam cie mocno.

Elodia trzymam mocno kciuki. Ja nie widzę u siebie żadnych objawów poza bólem piersi. Brzuch mnie czasem boki jak na @ a czasem tak dziwnie kluje, ciężko opisać. Jakoś mnie dopadł smetny nastrój i w ogóle się nie nastawiam w tym cyklu a wręcz mam przekonanie że lipa.
Katty trzymam kciuki żeby krwawienie ustalo.

Aaa dziewczyny a ja siedzę jak na szpilkach. Jutro odbieramy klucze do nowego domku :) prawdopodobnie w piątek się przeprowadzamy :) ciekawe czy się spełni stwierdzenie mojej teściowej " nowy dom, nowe dziecko".

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Przeprowadzacie się? Cudownie ! Gratulacje! To będzie ten cykl zobaczysz ! "Nowy dom nowe zycie" <3

Dziewczyny, co polecacie na wypadanie włosów, jakieś odżywki, czy tabletki?
Ostatnio kupiłam odżywkę wax cosmetics henna, ale średnio jestem zadowolona.
Hmm spotykam sie na codzien z problemami wypadajacych wlosow. Mi jeszcze nic nie pomoglo :p polecano biotebal ale po mscu nie bylo efektow. Slyszalam dobre opinie o szamponie seboradin oraz szampony I odzywki long for lashes

Beenka no ja termin @ na środę. Nie testuje wcześniej. Powiedziałam sobie ze dopiero w czwartek jeśli nie przyjdzie to cholerstwo.

Aaa dziewczyny a ja siedzę jak na szpilkach. Jutro odbieramy klucze do nowego domku :) prawdopodobnie w piątek się przeprowadzamy :) ciekawe czy się spełni stwierdzenie mojej teściowej " nowy dom, nowe dziecko".

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Limonka, gratuluję domku, żeby Wam się dobrze mieszkało i żeby się spełniło stwierdzenie teściowej.

Ja też mam termin @ na środę, ale nie wytrzymam bez testowania znając siebie.

Nieeee ogolnie jestem zadowolona z fryzy. Chpdzi mi o te wszystkie teksty pacjentow "o pani justynko kaka zmiana" , "pieknie pani wyglada" blabla bla.. masakra.. a zrobilam pstre ciecie naprawdę

Aaaa! To trza się cieszyć z tych komplementów :)

@Veraska - ja na włosy używam oleju arganowego. Kilka kropel wycieram w końce włosów. Na moje działa lepiej niż odżywki czy maski.

reklama
dziewczyny wyśpijcie się, lub tam działajcie które jeszcze mają teraz płodne, a może czytają nas i nie wypowiadały się. Haa..jak to się mówi : stosunkowo dobrej nocy :rolleyes: :-) :)

[jakoś nigdy nie lubiłam tego powiedzonka, ale chyba tutaj pasuje jak ulał]

dobranoc

Do góry