Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O losie ale się rozkrecilyscie z tym pisaniem.
Benny przykro mi z powodu @
Niusia z tak długim okresem lex do gina bo to nie jest normalne. Swoją drogą współczuję tyle się męczyć.
Beenka no ja termin @ na środę. Nie testuje wcześniej. Powiedziałam sobie ze dopiero w czwartek jeśli nie przyjdzie to cholerstwo.
Kari 21 tak mi przykro... Ale musi być jakaś przyczyna tych poronien. Bo zachodzisz w ciaze bez problemu tylko z tym utrzymaniem coś nie tak. Ściskam cie mocno.
Elodia trzymam mocno kciuki. Ja nie widzę u siebie żadnych objawów poza bólem piersi. Brzuch mnie czasem boki jak na @ a czasem tak dziwnie kluje, ciężko opisać. Jakoś mnie dopadł smetny nastrój i w ogóle się nie nastawiam w tym cyklu a wręcz mam przekonanie że lipa.
Katty trzymam kciuki żeby krwawienie ustalo.
Aaa dziewczyny a ja siedzę jak na szpilkach. Jutro odbieramy klucze do nowego domku prawdopodobnie w piątek się przeprowadzamy ciekawe czy się spełni stwierdzenie mojej teściowej " nowy dom, nowe dziecko".
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm spotykam sie na codzien z problemami wypadajacych wlosow. Mi jeszcze nic nie pomoglo polecano biotebal ale po mscu nie bylo efektow. Slyszalam dobre opinie o szamponie seboradin oraz szampony I odzywki long for lashesDziewczyny, co polecacie na wypadanie włosów, jakieś odżywki, czy tabletki?
Ostatnio kupiłam odżywkę wax cosmetics henna, ale średnio jestem zadowolona.
Moze tak na jesien Ci wypadaja :-) ja maluje prostuje to pewnie od tego :-)mi właśnie też nic nie pomaga , aż nieraz mnie ochota bierze żeby ściąć włosy w chole..
Beenka no ja termin @ na środę. Nie testuje wcześniej. Powiedziałam sobie ze dopiero w czwartek jeśli nie przyjdzie to cholerstwo.
Aaa dziewczyny a ja siedzę jak na szpilkach. Jutro odbieramy klucze do nowego domku prawdopodobnie w piątek się przeprowadzamy ciekawe czy się spełni stwierdzenie mojej teściowej " nowy dom, nowe dziecko".
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Całkiem możliweMoze tak na jesien Ci wypadaja :-) ja maluje prostuje to pewnie od tego :-)
Nieeee ogolnie jestem zadowolona z fryzy. Chpdzi mi o te wszystkie teksty pacjentow "o pani justynko kaka zmiana" , "pieknie pani wyglada" blabla bla.. masakra.. a zrobilam pstre ciecie naprawdę