reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam @Edzia24 chyba idziemy w podobnym tepie u mnie tez juz prawie koniec wrednej @@ I juz nie dlugo mozna znow cos podzialac jak drugie masz cykle kiedy u ciebie zwykle wypada owulacja stosujesz jakies metody sprawdzajace? Pozdrawiam.wszystkie staraczki I zycze kilego poniedzialku .
@olaaa7 ty to juz sie nie zamartwiaj tym ze bralas tak.dlugo anty zobaczysz ze ani sie nie obejzysz a bedziesz w rece trzymala test z dwiema kreskami Bardzo mocno ci kibicuje tym bardziej ze to bedzie twoj pierwszy dzidzius :-)
@Niusia21 faktycznie nie za dobrze z ta @@@ no I wspolczuje tak dlugiego okresu ja mam.zwykle 3-4 dni zawsze tak mialam na szczescie moze rzeczywiscie lepiej to sprawdzic moze cos ci lekarz na.to poradzi
Ostatnio bylam z tym samym problemem bo @ trwala 3 tygodnie i przepisal mi tabletli na 15 dni i dalej to samo sie dzieje :(

reklama
Musze isc do gin do dalszej diagnozy. Ale on trraz jakos musial sie zrobic bo niedawno mialam usg i nic nie bylo widac. No zobaczymy co dalej będzie.
Ja pamietam jak na nsg s o tkalam kobitke, stala blada , zagubiona wygladala jak cien wiec podeszlam zagadac.. okazalo sie ze gin wyslala ja na usg na cito z podejrzeniem miescialow macicy. Gdy wyszla z tehomężem usg byla jeszcze bledsza.. pomyslam ze cos znalezli pna bez, slowa podeszla i pokazala mi zdjecie a tam 12 tyg paroweczka=) hehe..

Bedzie dobrze, wazne ze sie znalazł i mozna go leczyć. Bedzie dobrze

Nie wiem co to dzisiaj będzie u mnie w domu bo podjęłam decyzję żeby iść do pracy, ale mój M jeszcze o tym nie wie. :D :D
Mąż nie ogranicza mnie, ale z jednej strony chciałabym być znowu niezależna finansowo. Chyba już dziczeję w domu.. :p

Nie wiem co to dzisiaj będzie u mnie w domu bo podjęłam decyzję żeby iść do pracy, ale mój M jeszcze o tym nie wie. :D :D
Mąż nie ogranicza mnie, ale z jednej strony chciałabym być znowu niezależna finansowo. Chyba już dziczeję w domu.. :p
Miałam to samo. Poznałam męża jak miałam 16 lat. Najpierw corka, zaraz syn. I tak 6 lat w domu. Nigdy nie wypominał mi że jestem na jego utrzymaniu czy coś ale jednak cały czas byłam na jego utrzymaniu. Zero swoich pieniędzy. Tzn swoich. Zawsze miałam na co chciałam. Ale jednak to nie to samo.

Teraz mam swoją firmę i jest całkiem inaczej. Oboje zarabiamy. W sumie nie musiała bym pracować ale meczylo mnie to ciągle siedzenie w domu. Potrzebowałam wyjścia do ludzi. Na codzien mam styczność z takimi kobietami jak sama byłam. W domu z dziećmi. Pracuje mobilnie. Ale to jest fajne.

Czym się zajmujecie dziewczyny?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny, to ja z moim statusem. Mam dwa dni do @, choć może być jutro, bo w tym miesiącu wg testów owulację miałam dzień wcześniej. Zazwyczaj mam jak w zegarku.

Albo nie przyjdzie wcale i o to trzymajcie kciuki [emoji39].

Objawów ciążowych brak. Brzuch na @ przestał mnie boleć. Jest trochę napęczniały, ale to pewnie dlatego, że wczoraj mieliśmy gości i trochę za dużo zjadłam. Dobra... obżarłam się [emoji57].

Z innych w tym cyklu:
- sen o ciąży
- swędzące sutki [emoji23]
- apetyt na śliwki

Jutro zrobię sobie teścik.

Hej Dziewczyny, to ja z moim statusem. Mam dwa dni do @, choć może być jutro, bo w tym miesiącu wg testów owulację miałam dzień wcześniej. Zazwyczaj mam jak w zegarku.

Objawów ciążowych brak. Brzuch na @ przestał mnie boleć. Jest trochę napęczniały, ale to pewnie dlatego, że wczoraj mieliśmy gości i trochę za dużo zjadłam. Dobra... obżarłam się [emoji57].

Z innych w tym cyklu:
- sen o ciąży
- apetyt na śliwki

To kciuki trzymam;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Z innych w tym cyklu:
- sen o ciąży
- apetyt na śliwki

Jak ja mialam sen o ciąży to byl w moim przypadku proroczy bo to bylo w cyklu w ktorym Laura w brzuchu zamieszkala u mnie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A z kolei objawy czegokolwiek jakie mialam w tym cyklu:
wyraźniiejsze niż zwykle kłucie prawego jajnika miedzy 11 a 13 dc
-od jakichś 3 dni bolesne piersi,najbardziej po bokach, strasznie swędzą no i jak po schodach schodze to musze chwilę zęby zaciskac bo przy schpdzeniu bolą, ulgę czuje jak stanik ściągam
-wczoraj po nieplanowanej kawie mega wzdęcie a sama kawa smakowala mi tak ajkby mleko bylo skwaśniałe
-dzisiaj rano ścisk w gardle, suchość w ustach i lekkie mdlosci ktore mi minely jak tylko wstalam
-brzuch boli jak na zblizajaca sie @ chyba tez od 2ch czy 3ch dni, takie uczucie tez jakby mi sie cos w srodku ciagnelo czy rozciagalo
- sutki bolą przy dotykaniu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama

Z innych w tym cyklu:
- sen o ciąży
- apetyt na śliwki

Trzymam kciuki

Do góry