reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To fajnie, że są przynajmniej dwie osoby którym się udało tak szybko po odstawieniu, bo sama brałam 12 lat i właśnie odstawiłam i to będzie nasz pierwszy cykl starań :) Już nie mogę się doczekać :happy:

10 we wtorek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Aha,[emoji4] objawy są....Ale nie zapeszam [emoji41] [emoji3] trzymam kciuki mocno

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha,[emoji4] objawy są....Ale nie zapeszam [emoji41] [emoji3] trzymam kciuki mocno

Nie obraź się ale nie podziękuję w razie czego. Z dziwnych objawow wskazujacych na niewiadomo co taka suchość w ustach i ten dziwny posmak no i scisk w gardle teraz rano a w nocy kilka razy na siku wstawalam (ale to raczej dlatego ze wieczorem sporo herbaty wypilam).

Co do Symfoliku i niby że w jakis sposob wplywa na pęknięcie pęcherzyka.... Piereszy cykl go biorę, o wiele.wyraźniej czylam owu ktora miala miejsce miedzy 11 a 13 dc - ostre kłucia z prawego jajnika. Więc może u niektorych wpływa a u niektorych nie.

Przekoanmy się za yydzien he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@olaaa7 jest też inofolic, inofem, który piłam tylko miesiąc. Wszystko to samo. Ma podreperować gospodarkę hormonalną, np gdy progesteronu za mało. Znajoma mi poleciła, mówiąc że nie zaszkodzi. ale czy pomaga, pewnie zależy od indywidualnego przypadku.

reklama
Nie obraź się ale nie podziękuję w razie czego. Z dziwnych objawow wskazujacych na niewiadomo co taka suchość w ustach i ten dziwny posmak no i scisk w gardle teraz rano a w nocy kilka razy na siku wstawalam (ale to raczej dlatego ze wieczorem sporo herbaty wypilam).

Co do Symfoliku i niby że w jakis sposob wplywa na pęknięcie pęcherzyka.... Piereszy cykl go biorę, o wiele.wyraźniej czylam owu ktora miala miejsce miedzy 11 a 13 dc - ostre kłucia z prawego jajnika. Więc może u niektorych wpływa a u niektorych nie.

Przekoanmy się za yydzien he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Spoko,nie obrażam się :-)

Do góry