Blondynka1988
Fanka BB :)
Brałam 9 lat. Odstawiłam na koniec czerwca, w lipcu piłam Symfolic a w sierpniu zaczęliśmy się starać i udało sięWażne, że się udało a brałaś wcześniej anty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam 9 lat. Odstawiłam na koniec czerwca, w lipcu piłam Symfolic a w sierpniu zaczęliśmy się starać i udało sięWażne, że się udało a brałaś wcześniej anty?
Ja jak urodziłam córkę brałam 2,5 roku odstawiłam w październiku i w drugim cyklu zaszlamWażne, że się udało a brałaś wcześniej anty?
Musze isc do gin do dalszej diagnozy. Ale on trraz jakos musial sie zrobic bo niedawno mialam usg i nic nie bylo widac. No zobaczymy co dalej będzie.Wow beny smutno mi. Trzymaj sie dzielnie. Ustalili czy, ten miesniak do usuniecia?? Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Aha,[emoji4] objawy są....Ale nie zapeszam [emoji41] [emoji3] trzymam kciuki mocno10 we wtorek.
Nie obraź się ale nie podziękuję w razie czego. Z dziwnych objawow wskazujacych na niewiadomo co taka suchość w ustach i ten dziwny posmak no i scisk w gardle teraz rano a w nocy kilka razy na siku wstawalam (ale to raczej dlatego ze wieczorem sporo herbaty wypilam).Aha,[emoji4] objawy są....Ale nie zapeszam [emoji41] [emoji3] trzymam kciuki mocno
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko,nie obrażam się :-)Nie obraź się ale nie podziękuję w razie czego. Z dziwnych objawow wskazujacych na niewiadomo co taka suchość w ustach i ten dziwny posmak no i scisk w gardle teraz rano a w nocy kilka razy na siku wstawalam (ale to raczej dlatego ze wieczorem sporo herbaty wypilam).
Co do Symfoliku i niby że w jakis sposob wplywa na pęknięcie pęcherzyka.... Piereszy cykl go biorę, o wiele.wyraźniej czylam owu ktora miala miejsce miedzy 11 a 13 dc - ostre kłucia z prawego jajnika. Więc może u niektorych wpływa a u niektorych nie.
Przekoanmy się za yydzien he he