reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny u mnie zaraz koniec @ ale i tak meza nie będzie w tym miesiącu wiec mało się będę udzielała a w listopadzie będzie się działo jak zjedzie na dwa tygodnie[emoji4]

reklama
Testy moga wyjsc pozytywne w przypadkach gdy gospodarka hormonalna jest zachwiana.jeśli ktos boryka sie z roznymi schorzeniami co do ukladu rozrodczego ale dokladnie nie pamietam... Np. Pco

Ale najgorsze to gdy taka.sytuacja soe trafi wrrrr

Elodia ty test a ja dni plodne:) ja folik..witaminy z d.. Magnez i dzis w nocy prawie zeszlam... Wieczorem zlapy mnie skurcze jelit..lapia puszczaja..no ale nic..jakos zasnelam... A w nocy ehhhhh prawie mdlalam ... Z bolu .... I nawet nie mialam uczucia zd cche do toalety ..wymuszLam i jakos wyszlam z tego masakra ..musze wiecej pic na te moje jelita albo to ten magnez lol ..zamowie sobie paski na domowe sprawdzenie moczu

A grzybobranie podziwiam...lubie z mezem sie wybrac jak w pl jestesmy ale tak to mnie do tego nie ciagnie he

A u mnie 13dc i dalej @ trwa:(Jutro ide na sonogram to odrazu powiem lekarzowi.Bo mowil ze jak bedo sie czesto zdarzaly dlugie @ to nie jest dobrze:hmm:

A ja pije kawę - małą lekką kawka do poprawy samopoczucia nikomu nie zaszkodzi;)

Aleście tego napisały od rana hoho!
Pozdrawiam wraz z moja 24osobowa gromadka (pracuje w przedszkolu :))
Nic lecę do dzieci bo zaczynam pracę zaraz miłego dnia!

A u mnie 13dc i dalej @ trwa:(Jutro ide na sonogram to odrazu powiem lekarzowi.Bo mowil ze jak bedo sie czesto zdarzaly dlugie @ to nie jest dobrze:hmm:
Owszem to nie za dobrze jak wredna @ tak długo trwa. Oby lekarz Ci jak najszybciej pomógł.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam @Edzia24 chyba idziemy w podobnym tepie u mnie tez juz prawie koniec wrednej @@ I juz nie dlugo mozna znow cos podzialac jak drugie masz cykle kiedy u ciebie zwykle wypada owulacja stosujesz jakies metody sprawdzajace? Pozdrawiam.wszystkie staraczki I zycze kilego poniedzialku .
@olaaa7 ty to juz sie nie zamartwiaj tym ze bralas tak.dlugo anty zobaczysz ze ani sie nie obejzysz a bedziesz w rece trzymala test z dwiema kreskami Bardzo mocno ci kibicuje tym bardziej ze to bedzie twoj pierwszy dzidzius :-)
@Niusia21 faktycznie nie za dobrze z ta @@@ no I wspolczuje tak dlugiego okresu ja mam.zwykle 3-4 dni zawsze tak mialam na szczescie moze rzeczywiscie lepiej to sprawdzic moze cos ci lekarz na.to poradzi

Witajcie w ten piękny dzień i mnie sprawy mają się tak.... owulacja była w środę a od piątku paskudna grupa az musiałam na l4 iść a bardzo zadko chodzę na chorobowe dziwne ciągnięcia z lewego jajnika ( z niego była owu) wręcz nawed takie laskotanie i naprzemiennie pobolewanie z prawym jajnikiem co mnie trochę dziwi skoro ten prawy jajnik niby zepsuty* jest co gorsza dostałam antybiotyk i zastanawiam się czy to brać czy może zaszkodzić jeżeli fasolka gdzie tam jest?

reklama
Witajcie w ten piękny dzień i mnie sprawy mają się tak.... owulacja była w środę a od piątku paskudna grupa az musiałam na l4 iść a bardzo zadko chodzę na chorobowe dziwne ciągnięcia z lewego jajnika ( z niego była owu) wręcz nawed takie laskotanie i naprzemiennie pobolewanie z prawym jajnikiem co mnie trochę dziwi skoro ten prawy jajnik niby zepsuty* jest co gorsza dostałam antybiotyk i zastanawiam się czy to brać czy może zaszkodzić jeżeli fasolka gdzie tam jest?
Jak się czujesz na tyle, że bliżej wyzdrowienia niz dalej to ja bym nie brala. Chyba ze np kaszel Ci się mocno na oskrzela rzucil. Mi lekara anrybiotyk przepisala ale go nie bralam z tym że ja mialam tylko mocne przeziębienie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry