Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owszem to nie za dobrze jak wredna @ tak długo trwa. Oby lekarz Ci jak najszybciej pomógł.A u mnie 13dc i dalej @ trwaJutro ide na sonogram to odrazu powiem lekarzowi.Bo mowil ze jak bedo sie czesto zdarzaly dlugie @ to nie jest dobrze
Jak się czujesz na tyle, że bliżej wyzdrowienia niz dalej to ja bym nie brala. Chyba ze np kaszel Ci się mocno na oskrzela rzucil. Mi lekara anrybiotyk przepisala ale go nie bralam z tym że ja mialam tylko mocne przeziębienie.Witajcie w ten piękny dzień i mnie sprawy mają się tak.... owulacja była w środę a od piątku paskudna grupa az musiałam na l4 iść a bardzo zadko chodzę na chorobowe dziwne ciągnięcia z lewego jajnika ( z niego była owu) wręcz nawed takie laskotanie i naprzemiennie pobolewanie z prawym jajnikiem co mnie trochę dziwi skoro ten prawy jajnik niby zepsuty* jest co gorsza dostałam antybiotyk i zastanawiam się czy to brać czy może zaszkodzić jeżeli fasolka gdzie tam jest?