reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Owu mialam kilka dni temu. Nawet śluz na to wskazuje. Bialko jaja kurzego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja nie piję kawy na codzień, a dzisiaj wypiłam dwie :( nie wyspałam się i nie mogłam funkcjonować... Grrr...
To nic nie szkodzi <przytul> każdemu się zdarza zgrzeszyć troszeczkę hehehe, ale z niewyspaniem to nie tak łatwo, a właśnie planuję poruszyć ten temat jak odczytam wszystkie wiadomości dzisiejsze...

Nie bylo mnie od rana bo duzy remont w domu i naskrobalyscie tyle,ze nie moge nadrobic ;)
@Fabimama bardzo mi przykro, trzymaj sie cieplutko :(
@Edzia ja na tym drugim zdjeciu widzialam cien cienia, szkoda,ze to jednak nie to ale kiedys w koncu i nam sie uda.
@aantelea krecha jak sie patrzy, gratulacje ;)
@kari kochana, nie martw sie na zapas, najwazniejsze ze plamienie slabnie i dzidzius jest a ze jeszcze serduszko nie bije bo za wczesnie, bedzie dobrze, pamietaj,ze to ja trzymam kciuki a moje kciuki zbawienne jak kiedys mowilas ;)

A u mnie @ jeszcze nie przyszla,dzis termin ale rano test negatywny,pewnie jutro przyjdzie.
Milej nocki wszystkim zycze

reklama
Edzia przykro mi...

A ja dzis caly dzien sie kloce z mezem...i chyba nici z namietnego wieczoru:( Wczoraj nie bylo nic bo nie budzilam jednak chlopa bo byl po pracy. Jutro znowu idzie na 24 i najpredzej w sobote o ile zas nie powadzimy sie. Jakos ostatnio nerwowa jestem...wyzalilam sie i zmykam prasowac...
Po kłotni przyjdzie czas na miłe 'godzenie' się :)

Do góry