reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Owu mialam kilka dni temu. Nawet śluz na to wskazuje. Bialko jaja kurzego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja nie piję kawy na codzień, a dzisiaj wypiłam dwie :( nie wyspałam się i nie mogłam funkcjonować... Grrr...
To nic nie szkodzi <przytul> każdemu się zdarza zgrzeszyć troszeczkę hehehe, ale z niewyspaniem to nie tak łatwo, a właśnie planuję poruszyć ten temat jak odczytam wszystkie wiadomości dzisiejsze...

Nie bylo mnie od rana bo duzy remont w domu i naskrobalyscie tyle,ze nie moge nadrobic ;)
@Fabimama bardzo mi przykro, trzymaj sie cieplutko :(
@Edzia ja na tym drugim zdjeciu widzialam cien cienia, szkoda,ze to jednak nie to ale kiedys w koncu i nam sie uda.
@aantelea krecha jak sie patrzy, gratulacje ;)
@kari kochana, nie martw sie na zapas, najwazniejsze ze plamienie slabnie i dzidzius jest a ze jeszcze serduszko nie bije bo za wczesnie, bedzie dobrze, pamietaj,ze to ja trzymam kciuki a moje kciuki zbawienne jak kiedys mowilas ;)

A u mnie @ jeszcze nie przyszla,dzis termin ale rano test negatywny,pewnie jutro przyjdzie.
Milej nocki wszystkim zycze

reklama
Edzia przykro mi...

A ja dzis caly dzien sie kloce z mezem...i chyba nici z namietnego wieczoru:( Wczoraj nie bylo nic bo nie budzilam jednak chlopa bo byl po pracy. Jutro znowu idzie na 24 i najpredzej w sobote o ile zas nie powadzimy sie. Jakos ostatnio nerwowa jestem...wyzalilam sie i zmykam prasowac...
Po kłotni przyjdzie czas na miłe 'godzenie' się :)

Do góry