Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edzia zobaczysz że szybciej niż myślisz doczekasz się maluszka
Ok, kumam jużJa w ogole nie pije kawy mowie.. w tym roku popelnilam ja dwa razy tylko
To nic nie szkodzi <przytul> każdemu się zdarza zgrzeszyć troszeczkę hehehe, ale z niewyspaniem to nie tak łatwo, a właśnie planuję poruszyć ten temat jak odczytam wszystkie wiadomości dzisiejsze...Ja nie piję kawy na codzień, a dzisiaj wypiłam dwie nie wyspałam się i nie mogłam funkcjonować... Grrr...
Wybaczam Ci ciekawe jak było dzisiaj hmmm.. ?
bo o tych bliźniakach tak gadałyśmy hehe i Ci utkwiłoU mnie sen o tym ze rodzice nam pomogą oznaczal moje zajscie w ciążę z córką. A w tym cyklu kilka dni temu snilo mi sie ze jestem w ciazy z blizniakami :-)
Po kłotni przyjdzie czas na miłe 'godzenie' sięEdzia przykro mi...
A ja dzis caly dzien sie kloce z mezem...i chyba nici z namietnego wieczoru Wczoraj nie bylo nic bo nie budzilam jednak chlopa bo byl po pracy. Jutro znowu idzie na 24 i najpredzej w sobote o ile zas nie powadzimy sie. Jakos ostatnio nerwowa jestem...wyzalilam sie i zmykam prasowac...