reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kasieńka, po takim dniu, to dopiero możecie mieć namiętny wieczór. Nie ma co kotów drzeć, szkoda nerwów i czasu. Zaciągnij go do sypialni i powiedz, że już chcesz się pogodzić [emoji2]

Czy Ty jesteś ze Śląska? Akcent wyczuwam [emoji4]
Moze masz racje;) Ogolnie to strasznie dumna jestem i w klotniach nie popuszczam ale dzis musze bo to w dobrej intencji:) Zobacze jak on sie tez zachowa na wieczor.
I tak jestem ze slaska:) Pochodze z Katowic a obecnie mieszkam w Rybniku.

reklama
@Kasienka3b Wiem, że to nie łatwo odpuścić, ale może będą tego wspaniałe efekty po 9 miesiącach.

Daj znać, jak Wam się wieczór ułożył.

Mam ogromny sentyment do Śląska, bo tam studiowałam :)

Ja mam sporo rodziny na Śląsku,za dzieciaka często na wakacje tam jeździliśmy, bardzo miło to wspominam :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@aantalea jest pozytyw jak nic powoli juz Gratuluje ! Super super!!! :-) :-D
@Edzia24 przykro mi bo nadzieja zawsze umiera ostatnia I wiem.ze ty tez ja mialas do samego konca no ale mysle ze wszystko ma swoj czas kochana I jak nie teraz to pozniej I Nam sie uda ! :-* ;-)
Ja zaczelam @@@@ na.szczescie to moje nieszczescie nie jest dla mnie uciażliwe wiec tym lepiej jakos znosze jej nadejscie :-)
@kari21 spokojnie mojej coreczki wedlug lekarzy mialo nie być w 6 tyg nie.bylo nawet pecherzyka dostalam tabletki na wywolanie okresu na szczescie ich nie bralam a lekarka byla w.ciezkim szoku po tygodniu robiac mi usg I pokazujac mala kruszynke z bijacym serduszkiem kamien spad jej z serca gdy sie dowiedziala ze nie bralam tabletek .

Ania a to lekarze nie daja luteiny czy dhupastonu ...po prostu progesteronu na wywolanie? Przecież to daja na podtrzymanie wiec nic by sie chyba nie stało..czy to byl inny lek hmm?

Edzia wiem ze jest ci ciezko..jescze wszystko solie przesunie w czasie i pewnie tez cie to meczy ale zobaczysz ..zleci szybciej niz myslisz
Teraz oby luby trafil w dni plodne :)))) mamy nielimitowana pule.szans:)))

reklama
Jestem padnieta dzis....ciagle.ziewam takze uciekam spac zaraz
Zrobiłam kapusniaczek na jutro! Taka ochote mialam

Elodia jestes po plodnych juz?:)

Do góry