reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To cienki zawodnik jestes he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
E tam. Poprostu mam bardzo meczacy tydzien, jakas klotliwa jestem .. dzis dopiero taki naprawde super spokojny dzionek. Az sama kestem dziskiedy mega wyluzowana.. =) nie czuje codziennego spiecia

reklama
Po pierwsze to musisz wyluzowac, bo jak bedziesz sie tak pieklila jak teraz to bedzie zle. Organizm to zlozona bomba.. jak bedziesz tak bardzo chciala jak do tej pory to mozesz sie zablokowac i nic nienie bedzie.. moze Ci podsjoczyc prolaktyna i organizm bedzie uwazal ze jest w ciazy i bedzie bezplodny.. stres jest czyms okropnym! Musisz go minimalizowa,a niw sobie dostarczac.. odpuść troche.

Edzia przykro mi...

A ja dzis caly dzien sie kloce z mezem...i chyba nici z namietnego wieczoru:( Wczoraj nie bylo nic bo nie budzilam jednak chlopa bo byl po pracy. Jutro znowu idzie na 24 i najpredzej w sobote o ile zas nie powadzimy sie. Jakos ostatnio nerwowa jestem...wyzalilam sie i zmykam prasowac...

Edzia przykro mi...

A ja dzis caly dzien sie kloce z mezem...i chyba nici z namietnego wieczoru:( Wczoraj nie bylo nic bo nie budzilam jednak chlopa bo byl po pracy. Jutro znowu idzie na 24 i najpredzej w sobote o ile zas nie powadzimy sie. Jakos ostatnio nerwowa jestem...wyzalilam sie i zmykam prasowac...

Kasieńka, po takim dniu, to dopiero możecie mieć namiętny wieczór. Nie ma co kotów drzeć, szkoda nerwów i czasu. Zaciągnij go do sypialni i powiedz, że już chcesz się pogodzić [emoji2]

Czy Ty jesteś ze Śląska? Akcent wyczuwam [emoji4]

Po pierwsze to musisz wyluzowac, bo jak bedziesz sie tak pieklila jak teraz to bedzie zle. Organizm to zlozona bomba.. jak bedziesz tak bardzo chciala jak do tej pory to mozesz sie zablokowac i nic nienie bedzie.. moze Ci podsjoczyc prolaktyna i organizm bedzie uwazal ze jest w ciazy i bedzie bezplodny.. stres jest czyms okropnym! Musisz go minimalizowa,a niw sobie dostarczac.. odpuść troche.

Ja jestem spokojna tylko trochę smutna

reklama
Do góry