Jotka_
Fanka BB :)
Jej to ile Ty masz lat? Tutaj sie wszystko płacze=)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej to ile Ty masz lat? Tutaj sie wszystko płacze=)
Miłych snów :-)Miłego dnia. Wy wszystkie wstajecie a ja po pracy właśnie się kładę
Witaj. Ja nie robilam zadnej przerwy odstawilam tabletki i sie staralismy. Od razu jednak sie nie udalo trwalo to ok 5 cykli ale teraz jestem w ciazy.Witajcie czytam was od jakiegoś czasu bo też niebawem chcę zacząć starania o drugie dziecko brałam tabletki przez ostatnie 2 mce poniewaz mam problem z powracającymi torbielami na lewym jajniku, a tabletki miały za zadanie wyciszyć nieco ich pracę. Mam pytanie do staraczek, które brały tabletki, czy robiłyście przerwę od tabletek zanim zaczęłyście się starać? Ja w odróżnieniu od was nie chciałabym miec mnogiej ciąży moje pierwsze dziecko było tak wymagające, że nie wyobrażam sobie miec takiej dwójki
Konwalijka cieszę się, że Ci się udało Mam nadzieję, że mnie też się udaWitaj. Ja nie robilam zadnej przerwy odstawilam tabletki i sie staralismy. Od razu jednak sie nie udalo trwalo to ok 5 cykli ale teraz jestem w ciazy.