Jotka_
Fanka BB :)
Ja wczoraj snilam o tym jak bardzo pikantnie serduskowalam z mężem. Szczerze to nie byl mi realnie potrzebny =D hahahahh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojj....tak mi przykro....a ta torbiem to bedziesz miec wycieta czy jakies leki ?Nie ma ciąży mam torbiel na jajniku dlatego niema okresu jakas masakra[emoji853][emoji853]
O rety, no ale to trze a sie teraz wyleczyć. Nie plakac i jak maz wroci to od nowa=)Nie ma ciąży mam torbiel na jajniku dlatego niema okresu jakas masakra[emoji853][emoji853]
A mnie oba jajniki dzisiaj bolą. Jprdl. Ja sie z moim M pikantnie poserduszkowałam zanim poszlam po nocce spać he heJa wczoraj snilam o tym jak bardzo pikantnie serduskowalam z mężem. Szczerze to nie byl mi realnie potrzebny =D hahahahh
A mnie oba jajniki dzisiaj bolą. Jprdl. Ja sie z moim M pikantnie poserduszkowałam zanim poszlam po nocce spać he he
Ja sobie tylko snilam bo wczoraj to przez ten mecz odpadlam jeszcze przed synem
Ojj....tak mi przykro....a ta torbiem to bedziesz miec wycieta czy jakies leki ?
Luteine dostalas????Mam leki na wywołanie miesiączki i tyle.