reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie pogoda do duszy :-/ a obiad zrobiony, młoda wróciła ze szkoły obiad zjedzony tak że nic tylko odpoczywać przed nocką.

Jedynie załamanie to waga :-/ niby BMI w normie się mieści i wcale źle nie wyglądam, ale jednak brzuszek mam odstający i tylko to mnie drażni, ta moja ciąża spożywcza :-/ chciałabym z 5 kilo zgubić żeby ten brzuszek mi zmalał i bardziej się spłaszcxył.

Dobre tylko to że przy moim wzroście (1,77cm) nawet 77 kilo będzie jeszcze się w normie mieściło. Ale chcę do 62 zjechać, w takiej wadze najlepiej się czuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jesteśmy tego samego wzrostu ;) ja mam inaczej, mi wchodzi tłuszczoch w dupele niestety :) na brzuch to najlepsze brzuszki lub skłony nawet. ale.... w sumie po co się tym przejmować skoro za niedługo będziesz się cieszyć brzyszkiem ciążowym :)

reklama
Ja też :-) a tez w domu pilam tą rozpuszczalną no cóż teraz kawka zostanie dla przyszłej teściowej bo co jakis czas wpadaja w odwiedziny

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Rozpuszczalnej to lepiej nie pić, tylko prawdziwą, parzoną. Ale jest też fajna alternatywa. Kawa zbożowa z imbirem. W ciąży można pić. Moja teściowa to nałogowiec w piciu kawy hehe.. :) ale na szczęście za często do mnie nie wpada :p

Jesteśmy tego samego wzrostu ;) ja mam inaczej, mi wchodzi tłuszczoch w dupele niestety :) na brzuch to najlepsze brzuszki lub skłony nawet. ale.... w sumie po co się tym przejmować skoro za niedługo będziesz się cieszyć brzyszkiem ciążowym :)
O no patrz to y z góry patrzymy na ludzi hehe bogu dzięki mój M ma ponat 1.8m bo do tej pory czy to ojciec córki czy tam za nastoletnich czasów każdy chłopak był ode mnie niższy hehe. A że obcasów nie lubię to mam radochę że fscet w końcu wyższy ode mnie

Co do samopoczucia to dzisiaj jak na 15 dc mnie piersi boleć zaczynają.iesiac temu bylo zupelnie inaczej i dwa miesiace temu chyba tez inaczej tzn bolaly ale dopiero przed samą @.

Brzuszek z dzidziolem to sama przyjemność tak że z takiego brzuszka to bardzo sie bede cieszyc

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez czasami chcialabym być niższa i nie miec tendencji do tycia po słodkim he he i kawka 3w1 ostatnio waniliowa mi zasmakowala ale musze srastyczny odwyk przejsc. Huh brzuch mnie boli jak na @, w 15dc to chyba raczej za wcześnie na takie bóle :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Lubię nosic obcasy 8 10cm .. Takkze wiem jak to jest być wysza;)
Tez mam wysokiego meza .. Tylko moja najstarsza siostra ma 1.68he mojej rodzinie ha

Co do stopowania słodkiego to radze w pierwszej kolejnosci zrezygnowac ze slodzonych napojów typu cola . energydrinki. Itp.

reklama
O no patrz to y z góry patrzymy na ludzi hehe bogu dzięki mój M ma ponat 1.8m bo do tej pory czy to ojciec córki czy tam za nastoletnich czasów każdy chłopak był ode mnie niższy hehe. A że obcasów nie lubię to mam radochę że fscet w końcu wyższy ode mnie

Co do samopoczucia to dzisiaj jak na 15 dc mnie piersi boleć zaczynają.iesiac temu bylo zupelnie inaczej i dwa miesiace temu chyba tez inaczej tzn bolaly ale dopiero przed samą @.

Brzuszek z dzidziolem to sama przyjemność tak że z takiego brzuszka to bardzo sie bede cieszyc

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dokładnie, dobrze nam wysokim. ;) mój ma 190. Ja lubię obcasy,że hej..ale nie chodzę bo jestem wtedy za wielka :D
U mnie dopiero 9dc. więc wszystko jeszcze przede mną.
A co do bólu piersi to nie mam zdania bo u mnie to różnie. Czasem nawet przed @ albo nic mi się nie dzieje. W pierwszej ciąży to z tego co pamiętam to było tak,że nie miałam żadnych objawów oprócz częstszych wizyt w wc. Każdy ma inaczej..

Do góry