reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie pogoda do duszy :-/ a obiad zrobiony, młoda wróciła ze szkoły obiad zjedzony tak że nic tylko odpoczywać przed nocką.

Jedynie załamanie to waga :-/ niby BMI w normie się mieści i wcale źle nie wyglądam, ale jednak brzuszek mam odstający i tylko to mnie drażni, ta moja ciąża spożywcza :-/ chciałabym z 5 kilo zgubić żeby ten brzuszek mi zmalał i bardziej się spłaszcxył.

Dobre tylko to że przy moim wzroście (1,77cm) nawet 77 kilo będzie jeszcze się w normie mieściło. Ale chcę do 62 zjechać, w takiej wadze najlepiej się czuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jesteśmy tego samego wzrostu ;) ja mam inaczej, mi wchodzi tłuszczoch w dupele niestety :) na brzuch to najlepsze brzuszki lub skłony nawet. ale.... w sumie po co się tym przejmować skoro za niedługo będziesz się cieszyć brzyszkiem ciążowym :)

reklama
Ja też :-) a tez w domu pilam tą rozpuszczalną no cóż teraz kawka zostanie dla przyszłej teściowej bo co jakis czas wpadaja w odwiedziny

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Rozpuszczalnej to lepiej nie pić, tylko prawdziwą, parzoną. Ale jest też fajna alternatywa. Kawa zbożowa z imbirem. W ciąży można pić. Moja teściowa to nałogowiec w piciu kawy hehe.. :) ale na szczęście za często do mnie nie wpada :p

Jesteśmy tego samego wzrostu ;) ja mam inaczej, mi wchodzi tłuszczoch w dupele niestety :) na brzuch to najlepsze brzuszki lub skłony nawet. ale.... w sumie po co się tym przejmować skoro za niedługo będziesz się cieszyć brzyszkiem ciążowym :)
O no patrz to y z góry patrzymy na ludzi hehe bogu dzięki mój M ma ponat 1.8m bo do tej pory czy to ojciec córki czy tam za nastoletnich czasów każdy chłopak był ode mnie niższy hehe. A że obcasów nie lubię to mam radochę że fscet w końcu wyższy ode mnie

Co do samopoczucia to dzisiaj jak na 15 dc mnie piersi boleć zaczynają.iesiac temu bylo zupelnie inaczej i dwa miesiace temu chyba tez inaczej tzn bolaly ale dopiero przed samą @.

Brzuszek z dzidziolem to sama przyjemność tak że z takiego brzuszka to bardzo sie bede cieszyc

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez czasami chcialabym być niższa i nie miec tendencji do tycia po słodkim he he i kawka 3w1 ostatnio waniliowa mi zasmakowala ale musze srastyczny odwyk przejsc. Huh brzuch mnie boli jak na @, w 15dc to chyba raczej za wcześnie na takie bóle :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Lubię nosic obcasy 8 10cm .. Takkze wiem jak to jest być wysza;)
Tez mam wysokiego meza .. Tylko moja najstarsza siostra ma 1.68he mojej rodzinie ha

Co do stopowania słodkiego to radze w pierwszej kolejnosci zrezygnowac ze slodzonych napojów typu cola . energydrinki. Itp.

reklama
O no patrz to y z góry patrzymy na ludzi hehe bogu dzięki mój M ma ponat 1.8m bo do tej pory czy to ojciec córki czy tam za nastoletnich czasów każdy chłopak był ode mnie niższy hehe. A że obcasów nie lubię to mam radochę że fscet w końcu wyższy ode mnie

Co do samopoczucia to dzisiaj jak na 15 dc mnie piersi boleć zaczynają.iesiac temu bylo zupelnie inaczej i dwa miesiace temu chyba tez inaczej tzn bolaly ale dopiero przed samą @.

Brzuszek z dzidziolem to sama przyjemność tak że z takiego brzuszka to bardzo sie bede cieszyc

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dokładnie, dobrze nam wysokim. ;) mój ma 190. Ja lubię obcasy,że hej..ale nie chodzę bo jestem wtedy za wielka :D
U mnie dopiero 9dc. więc wszystko jeszcze przede mną.
A co do bólu piersi to nie mam zdania bo u mnie to różnie. Czasem nawet przed @ albo nic mi się nie dzieje. W pierwszej ciąży to z tego co pamiętam to było tak,że nie miałam żadnych objawów oprócz częstszych wizyt w wc. Każdy ma inaczej..

Do góry