reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staram się obijać haha[emoji4][emoji4]
No i prawidlowo :-) ja ostatnio w pracy też pracuję na tyle żeby za bardzo się nie przemęczyć :) cel jest szczytny - wyciszenie i uspokojenie organizmu przed ewentualną ciążą :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
O żesz. Ciekawe. A od tygodnia kawy nie piłam bo w domu na elce a akurat okoloowulacyjny okres to byl. No zobaczymy. W takie badania naukowców sceptycznie jestem nastawiona, ale przetestować jakiś czas bez kawy nie zaszkodzi

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O żesz. Ciekawe. A od tygodnia kawy nie piłam bo w domu na elce a akurat okoloowulacyjny okres to byl. No zobaczymy. W takie badania naukowców sceptycznie jestem nastawiona, ale przetestować jakiś czas bez kawy nie zaszkodzi

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Też właśnie tak do tego podchodzę, spróbować nie zaszkodzi. :)

Ale wiecie co jest najtrudniejsze?... chyba to żeby nie myśleć czy się zajadzie w tą upragnioną ciążę czy też nie, czy się udało :) mój mąż już sie złości trochę, mówi, że mam do tego podejść na luzie bo to wkońcu ' cud poczęcia' :D taaa ,...jasne...łatwo mówić :D :cool2:

Oj tak myślenie o tym żeby zajsc czasami za mocno w nas siedzi i mimo checi żeby wyluzować, nie zawsze się to udaje. Ale w tym miesiacu twardo póki co się trzymam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie słonecznie, tak ciepło, fajnie po kilku dniach deszczu. Zmykam jakiś obiad zrobić :D miłego popołudnia wszystkim

reklama
U mnie słonecznie, tak ciepło, fajnie po kilku dniach deszczu. Zmykam jakiś obiad zrobić :D miłego popołudnia wszystkim
U mnie pogoda do duszy :-/ a obiad zrobiony, młoda wróciła ze szkoły obiad zjedzony tak że nic tylko odpoczywać przed nocką.

Jedynie załamanie to waga :-/ niby BMI w normie się mieści i wcale źle nie wyglądam, ale jednak brzuszek mam odstający i tylko to mnie drażni, ta moja ciąża spożywcza :-/ chciałabym z 5 kilo zgubić żeby ten brzuszek mi zmalał i bardziej się spłaszcxył.

Dobre tylko to że przy moim wzroście (1,77cm) nawet 77 kilo będzie jeszcze się w normie mieściło. Ale chcę do 62 zjechać, w takiej wadze najlepiej się czuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry