reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia .. To ciazowy brzuszek..:) mozesz zgubic kg ale on bedzie odstawal dopoki nie wzmocnisz miesni brzucha;) efekt bedzie bez porownania

Wiem cos o tym;)
Jak tu wpadam to zawsze cisza .nosz szlak trafic nie moge na was

Edzia wzrasta .to ciekawe:))))

U mnie pogoda do duszy :-/ a obiad zrobiony, młoda wróciła ze szkoły obiad zjedzony tak że nic tylko odpoczywać przed nocką.

Jedynie załamanie to waga :-/ niby BMI w normie się mieści i wcale źle nie wyglądam, ale jednak brzuszek mam odstający i tylko to mnie drażni, ta moja ciąża spożywcza :-/ chciałabym z 5 kilo zgubić żeby ten brzuszek mi zmalał i bardziej się spłaszcxył.

Dobre tylko to że przy moim wzroście (1,77cm) nawet 77 kilo będzie jeszcze się w normie mieściło. Ale chcę do 62 zjechać, w takiej wadze najlepiej się czuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Elodia .. To ciazowy brzuszek..:) mozesz zgubic kg ale on bedzie odstawal dopoki nie wzmocnisz miesni brzucha;) efekt bedzie bez porownania

Wiem cos o tym;)
Jak tu wpadam to zawsze cisza .nosz szlak trafic nie moge na was

Edzia wzrasta .to ciekawe:))))
Brzuszek mnie drażni i to bardzo, gdyby to był dzidziusiowy to co innego hehe wtedy to by był kochany :-) pięć lat temu przestalam na jakis czas slodycze jesc i brzuszek ładnie mi opadł i był idealnie płaski, a ostatnio to slodycze kilogramami jadlam i to mnie zgubilo, waga w górę wystrzeliła....zazdroszcze czasami tym osobom, co mogą jeść wszystko i brzuszka spożywczego nie mają :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Jotka_Szczotka bardzo ladnie Wanda;) Co prawda imie Wiktor mi sie nie podoba ale o gustach sie nie dyskutuje.
@kari21 nie mysl kochana zaraz o najgorszym tylko odpoczywaj teraz duzo i zycze by bylo wszystko okej.
@Edzia24 jakos maly przyrost ale moze faktycznie wczesna ciaza. Ja to bym wstrzymala sie z testem i zrobila bym bete za pare dni.

Ja tez naleze do kawoszy :) pije minimum 3 dziennie z tym ze slabe rozpuszczale z mlekiem i to moj najgorszy nalog niestety, ciezko mi ograniczyc. Chociaz jak w tamtym miesiacu zobaczylam dwie kreski to bez problemu przezucilam sie na zbozowa i bylo ok ;)

reklama
Elodia to pozostaje zapanowac nad slodyczami ;) a wiem jakie to trudne kiedy katuje sie czlek tymi myslami hehe
Uwielbam slodkie! Ale nie pisze tu o batonach batonikach

Zddrowe odzywianie plus sport to moj zywiol I wiem jak to działa u osób ktore 'niby' wszystko jedzą nie ruszając sie za duzo i nie tyja
..jeden sekret sposrod innych sekretow to..nie rozepchany żołądek hehe
Składa sie na ten stan rzeczy wiele czynniki ale tu można pisac i pisac

Kari trzymaj sie kochana!!!

Do góry