Elodia
Fanka BB :)
A urlopu na żądanie nie mogłaś wziać? (Taaa pyta się ta mądra co ostatnią uż wykorzystala w lipcu :-) )Niewiem dzisiaj pracuje do 20 muszę starać się nie dźwigać a pracuje w sklepie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A urlopu na żądanie nie mogłaś wziać? (Taaa pyta się ta mądra co ostatnią uż wykorzystala w lipcu :-) )Niewiem dzisiaj pracuje do 20 muszę starać się nie dźwigać a pracuje w sklepie
A urlopu na żądanie nie mogłaś wziać? (Taaa pyta się ta mądra co ostatnią uż wykorzystala w lipcu :-) )
No oby Ci się udało
Trzymaj się i obijaj się w pracy ile się daBardzo dziekuje. Brzuch boli trochę ale to normalne
Ja o tym nie słyszałam więc nie wiem ile w tym prawdyDziewczyny jak jest u Was z piciem kawy? Ostatnio słyszałam, że picie kawy osłabia naszą płodność odstawiłam teraz kawę (akurat płodne) zobaczę czy rzeczywiście coś to da. ( nie wiem czy nie za późno)
Przy pierwszej ciąży kawy już nie piłam 2 miesiące wcześniej...no i przy pierwszym cyklu zaskoczyło.
Trzymaj się i obijaj się w pracy ile się da