Jotka_
Fanka BB :)
Moze by cos zaproponował.Wydaje mi sie ze mam.owulacje a tu na nocke przyszlam ciekawe co by brygadzista powiedzial ze biore dzis na zadanie bo planuje seksik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze by cos zaproponował.Wydaje mi sie ze mam.owulacje a tu na nocke przyszlam ciekawe co by brygadzista powiedzial ze biore dzis na zadanie bo planuje seksik
Jak juz zaczniesz je pic to podziel sie tutaj opinia byc moze My tez sprobujemy.Ja zrobiłam test i znowu nic tylko to plamienie ale jak tylko dostanę okres to zaczynam przygodę z ziołami ojca sroki
Nadzieja jest alw jakos mnie to nie cieszy. Nigdy bym sie nie spodziewala ze jedna kreska moze tak zepsuc dzien..Konwalijka miałam tak samo. W tym cyklu jestem pewna ze wsterzlislimy się idealnie ... Ale niestety. U ciebie jeszcze jest nadzieja trzymam kciuki.
Kari mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję że wszystko będzie wporzadku tym razem.
Edzia szkoda ze nie masz jak zrobić bety. Niestety zostaje tylko czekać na rozwój wydarzeń.
Jotka z tym przrpelnieniem po jedzeniu miałam właśnie w tym cyklu... U mnie niestety nic nie znaczyło ale u ciebie może akurat
Ja to już nie kumam tego wszystkiego... ciągle jakieś problemy... każda z nas ma inne.. A to brak owu, a to hormony do dupy, a to inne choróbska. Masakra jakaś.
Elodia ja też non stop widzę kobiety w ciąży. Zazdroszczę strasznie... Ale mam nadzieję że w końcu nam wszystkim będzie dane
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo szczęściaro gratulujęJa dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.
Trzymamy kciuki. Bądź dobrej myśliJa dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.
Trzymamy kciuki. Bądź dobrej myśli...Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.