reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane ale sie boje. Serce bije mi jak oszalale i zaraz zwymiotuje z nerwow. Nie wiem ktorej z was brak 2 kresek przy spozniajacym sie okresie jest u mnie ale przysiegam nie ciesze sie tylko boje!!!!! Tak strasznie boli mnie brzuch ze pewnie znow biochemiczne, do okresu 5 dni. Wynik testu dodatni. Zazywam nospe i dzwonie pytac o lekarza ginekologa.

Boze dziewczyny ja sie nie spodziewalam. Nie staralismy sie wcale po zeszlomiesiecznym poronieniu. Nie zabezpieczalismy sie owszem ale to bylo moze ze 2 razy w calym cyklu bo ja nawet nie chcialam. Jakie to jest okropne ze zamiast skakac pod sufit z radosci to ja sie boje. No nic, jesli bedzie znow poronienie to przynajmniej bedzie wiadomo w jakim miekscu szukac przyczyn- w utzymaniu. Modlcie sie zeby polski gin przyjmowal w tym tyg bo on u nas jest co 2 tyg.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Moodle sie kochans!!!! I jade

reklama
Onaonaona termin miesiaczki mamy ten sam. Nie czuje sie ciazowo wcale jak w zeszlym miesiacu, typowo okresowo. Brzuch boli bardzo piersi zero tona pryszczy na twarzy. Boje sie ze znowu to samo co w zeszlym miesiacu mnie czeka. Teoretycznie nie powinnam robic testu przed okresem i w sumie nie mialam takiego zamiaru ale z przyzwyczajenia dla spokoju umyslu zrobilam bo mialam jeszcze jeden, zeby spokonie przy tej mojej skrzywionej psychice po ponad 2 latach staran czekac na okres i nie zastanawiac sie, zobaczyc biel wizira i czekac na okres. A tu niespodzianka.

A widzisz. ! I to tak bywa..mnie cale ten cykl brzuch boli najbardziej po owu a teraz roznie ale zawsze i ciekawe co to bedzie z tego.Badz proszę dobrej mysli!!!

Bardzo bym chciala byc dobrej mysli, najbardziej bym chciala sie cieszyc i nie martwic ale po 3 poronieniach w tym jednym z zeszlego miesiaca boje sie i wydaje mi sie ze nie moze byc dobrze. Zobaczymy. Teraz staram sie uspokoic bo bol sie zwieksza przy najmniejszym stresie wiec ufff... wdech-wydech i dzwonie do przychodni.

O boze a u mnie lekarz dopiero za 2 tyg bedzie :( :( nie mam pojecia co robic teraz. Juz stracilam w tej chwili resztki nadziei... bo podejrzewam ze na pewno trzeba mi czegos na podtrzymanie a ang lekarz mi nie da :(

O boze a u mnie lekarz dopiero za 2 tyg bedzie :( :( nie mam pojecia co robic teraz. Juz stracilam w tej chwili resztki nadziei... bo podejrzewam ze na pewno trzeba mi czegos na podtrzymanie a ang lekarz mi nie da :(

Kari spokojnie. Dziewxzyny na necie odsprzedaja 'progesteron' i to chyba moglabys wziasc w razie co na wlasna reke

Trzymam kciuki i mówię paciorek obyś dotrwala do wizyty A jeszcze lepiej abyś przetrwala 9 miesiecy tylko nie deenerwuj się aż tak usiądź i zapaz sobie meliske

reklama
Do góry