reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z zabawniekszych rzeczy. Napredko wyliczylam ze owu powinnam miec w moje imieniny (26.09) :D albo dzień później

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tylko się nie stresuj.... przynajmniej wiesz w czym leży proble musisz brać coś na podtrzymanie i być pod stałą kontrolą A ja ponad 5 lat się staram nawed cienia cienia nie widIalam tylko ,,biel wizira" teraz już wiesz że co dwa tygodnie powinnaś odbebnic wizyta i gina tak na wszelki wypadek bądź dobrej myśli stres jest Ci nie potrzebny i głowa do góry przeciesz robisz wszystko żeby odnosić ciaze co ma być to będzie

Jotka sama pisalas bodajze ze tobie pozno testy wychodza. U mnie na odwrot, zawsze wychodza na kilka dni przed okresem jesli cos jest. Wiec u ciebie nic a nic nie jest przesadzone. U mnie tez dzis kreska slabiutka ale juz mam taka wprawe ze wiem ze to pozytywny test jest. Testy robie co miesiac od ponad 2 lat i jak nie ma to jest bielutenko. Tak czy owak ja powtorze test w sobote i w poniedzialek jesli sie okres do tego czasu nie pojawi. Wszystko co najgorsze przede mna bo okres dopiero na 19 mam przeciez :(

Onaonaona no wlasnie tak sie zlozylo ze dzien po terminie @ w zeszlym miesiacu zaczelam krwawic, w trakcie dlugiej podrozy samochodem z polski do uk. Nie bolal mnie brzuch wczesniej ale w damochodzie po kilku godzinach jazdy dostalam silnych skurczy ktorych nawet nospa nie wyciszyla... i na koniec podrozy poprostu chlusnelo :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jotka sama pisalas bodajze ze tobie pozno testy wychodza. U mnie na odwrot, zawsze wychodza na kilka dni przed okresem jesli cos jest. Wiec u ciebie nic a nic nie jest przesadzone. U mnie tez dzis kreska slabiutka ale juz mam taka wprawe ze wiem ze to pozytywny test jest. Testy robie co miesiac od ponad 2 lat i jak nie ma to jest bielutenko. Tak czy owak ja powtorze test w sobote i w poniedzialek jesli sie okres do tego czasu nie pojawi. Wszystko co najgorsze przede mna bo okres dopiero na 19 mam przeciez :(

Onaonaona no wlasnie tak sie zlozylo ze dzien po terminie @ w zeszlym miesiacu zaczelam krwawic, w trakcie dlugiej podrozy samochodem z polski do uk. Nie bolal mnie brzuch wczesniej ale w damochodzie po kilku godzinach jazdy dostalam silnych skurczy ktorych nawet nospa nie wyciszyla... i na koniec podrozy poprostu chlusnelo :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari wroze ze tym razem sie uda!

Zaczarowana w tym przypadku marzenia sie z reguly spelniaja predzej czy pozniej!!!!:)

reklama
Do góry