Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jeszcze nie wszystko stracone, jak dla mnie ro zdecydowanie za wcześniw bylo nawet jak na bardzo czuły twstTaa ale to bez sensu bylo zmarnowalam test tylko
Jo. Ja sie nie stresuje, wmowie ze bezsensu bo test zmarbowalam =D haha teraz musze drugi kupic. Heheh .. za tydzien we wtorek zobacze albo w srode lepiej dzien po 20Może jeszcze nie wszystko stracone, jak dla mnie ro zdecydowanie za wcześniw bylo nawet jak na bardzo czuły twst
Kari wroze ze tym razem sie uda!Jotka sama pisalas bodajze ze tobie pozno testy wychodza. U mnie na odwrot, zawsze wychodza na kilka dni przed okresem jesli cos jest. Wiec u ciebie nic a nic nie jest przesadzone. U mnie tez dzis kreska slabiutka ale juz mam taka wprawe ze wiem ze to pozytywny test jest. Testy robie co miesiac od ponad 2 lat i jak nie ma to jest bielutenko. Tak czy owak ja powtorze test w sobote i w poniedzialek jesli sie okres do tego czasu nie pojawi. Wszystko co najgorsze przede mna bo okres dopiero na 19 mam przeciez
Onaonaona no wlasnie tak sie zlozylo ze dzien po terminie @ w zeszlym miesiacu zaczelam krwawic, w trakcie dlugiej podrozy samochodem z polski do uk. Nie bolal mnie brzuch wczesniej ale w damochodzie po kilku godzinach jazdy dostalam silnych skurczy ktorych nawet nospa nie wyciszyla... i na koniec podrozy poprostu chlusnelo
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to teraz czekam do 19tego. A nawet 20. =) nie ma cos ie stresowac. Co ma byc to bedzie.. Kari na spokojnie. Wszystko musi byc dobrze. Stres nie pomozeJotka to jeszcze o niczym nie swiadczy! Czekamy chociaz do niedzieli hee