reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ty przynajmniej wiesz że możesz mieć dzieci A ja to chyba wogule zajsc nie moge
Też tak czasami myślę. Zaczynam zazdrościć tym co są w ciąży, najgorzej jest jak jadę do pracy i widzę kobiety z widocznymi brzuszkami albo niemowlaczki słodko śpiące w wózkach. Żeby nie było notmalna zdrowa zazdroś bo w myślach mam że wiwlkie z nich szczęściary tylko ja mam ciągle pecha. Czasami mam głupie wrażenie że Laura może się nie doczekać rodzeństwa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tak zaczarowana wiem ze moge ale juz 3 razy poronilam :(
Onaonaona zaraz bede szukac

Macie racje... musze sie uspokoic. Ide zjesc sniadanie i zazyc swoje witaminy, odpoczne chwile i oczyszcze umysl bo z takim stresem nic sensownego nie zrobie a czy sie denerwuje czy nie to i tak na ta chwile nic nie wyczaruje. Musze na leki tak czy owak czekac nawet dajmy na to na przesylke.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

O boze a u mnie lekarz dopiero za 2 tyg bedzie :( :( nie mam pojecia co robic teraz. Juz stracilam w tej chwili resztki nadziei... bo podejrzewam ze na pewno trzeba mi czegos na podtrzymanie a ang lekarz mi nie da :(

A jakis inny pl lelarz? Nawwt prywatnie? Kochana trzymam mocno kciuki żeby maluszek mieszkal u Ciebie w brzuszku do wioany :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia zaraz bede szukac telefonow i najwyzej pojade do londynu. To tez pewnie wizyta nie bedzie na juz a tam mam ponad godzine jazdy (boje sie jak cholera jazdy bo wam pisalam ze miesiac temu poronienie sie w drodze do uk zaczelo w samochodzie i mam uraz) tak ze musze zlapac oddech, pomyslec logicznie i zrobic to tak zeby mialo rece i nogi.

No jasne, im szybciej tym lepiej. Pamiętam jak czytałam o twoim poronieniu w aucie. Oby teraz bylo inaczwj. Musisz jakos sie uspokoic chociaz wiem że to łatwe nie jest

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Gdyby mnie tak brzuch nie bolal to bym sie az tak nie bala... ale od 3 dni strasznie mnie boli okresowo, pierwsze co mnie uderza jak rano otwieram oczy, ciagna mnie pachwiny, brzuch piecze i boli... w zeszlym miesiacu bolal ale tylko troche i bardziej jajniki a nie brzuch a teraz ewidentnie brzuch. No ale nic kochane. Co ma byc to bedzie, przeciez pewnych rzeczy nie przeskocze :( ja zrobie co w mojej sile, poszukam lekarza albo lekow na lewo moze ktos by mi doslal z polski ale wtedy tak czy owak tydzien czekania. Wiec do tego czasu moze sie stac wszystko. Jedyne co moge to dzialac i zachowac spokoj. Trzymajcie kciuki.

Tak zaczarowana wiem ze moge ale juz 3 razy poronilam :(
Onaonaona zaraz bede szukac

Macie racje... musze sie uspokoic. Ide zjesc sniadanie i zazyc swoje witaminy, odpoczne chwile i oczyszcze umysl bo z takim stresem nic sensownego nie zrobie a czy sie denerwuje czy nie to i tak na ta chwile nic nie wyczaruje. Musze na leki tak czy owak czekac nawet dajmy na to na przesylke.

U mnie brak cienia cienia wiec trzymam za Ciebie kciuki

zem3j44j4b8qvg9a.png

Kari a tamta ciążę poronilas w dniu okresu?
Wiele kobiet wlasnie boli okresowo jak sa w coast i czasem bez lamps nie pkt radia sie obejsc jak nospa takze mam nadzieje ze u tym razem wszystko przebiega dobrze i fasolka sie zadomawia

Jotka testowalas????

reklama
Do góry