Elodia
Fanka BB :)
W tym cyklu było 28. Ten bylby 29 gdyby nie ciotka. Ale spokojnie nie zwariuję. Tak tylko liczyłam.Czyli juz tak na fet sie rozkrecilas.. ile wyszlo 28dni w cyklu dobrze licze???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym cyklu było 28. Ten bylby 29 gdyby nie ciotka. Ale spokojnie nie zwariuję. Tak tylko liczyłam.Czyli juz tak na fet sie rozkrecilas.. ile wyszlo 28dni w cyklu dobrze licze???
Nie nie chodzi mi o to ze 28dniowe cykle sa chyba najbezpieczniejsze... musisz zajsc w tym cyklu.. nie wiem jak to zrobisz ale musisz!=) bo jak nie to bede musiala Ci sposcic lanie=)W tym cyklu było 28. Ten bylby 29 gdyby nie ciotka. Ale spokojnie nie zwariuję. Tak tylko liczyłam.
No to zapraszam na laniena żywo do PoznaniaNie nie chodzi mi o to ze 28dniowe cykle sa chyba najbezpieczniejsze... musisz zajsc w tym cyklu.. nie wiem jak to zrobisz ale musisz!=) bo jak nie to bede musiala Ci sposcic lanie=)
A no bede musiala podjechac! Zwlaszcze za mam jeszcze jedna sprawe do zalatwienia w tym miescie =)No to zapraszam na laniena żywo do Poznania
Hehe no spoko jak się będziesz wybierać kiedyś do Poz to możemy się spotkać dużo luzu... No z tym to bywa różnie. Ale o częstotliwość kochania się z M nie narzekam hehe. Ale może tym razem co drugi dzien a w najbardziej plodnym okresie codziennie...żeby żołnierze ruszyli do boju ze zdwojoną siłą. Oj biedny twn mój M będzie w tym miesiącuA no bede musiala podjechac! Zwlaszcze za mam jeszcze jedna sprawe do zalatwienia w tym miescie =)
Widzisz to cykle masz jak w zegarku.. duzo luzu.. melise pij rano i wieczorem codziennie.. kochaj sie z M i rozmnażaj bez opamietania.. bylego wrzuc z glowy bo to przez niego to wszystko skup sie na sobie.. na was. Otworz macice.
Popołudniowke koncze o 22:30. Zanim spod magazynu dojadę do centrum Poznania to z reguly pierwszy nocny o 23 mi zwiewa. A nocne że co pol godziny jeżdżą to cóż, muszę trochę czekać.Elodia masakra jak ty pozno konczysz prace. Jesien nas wita niestety. U nas tez zimno, wlaczylam grzejniki bo przy tych angielskich domach to idzie zamarznac juz a w dzien 13 stopni zaledwie. Ale grzeje dupke pod kocem zaraz machne kolacyjke i pod kolderke wskocze
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom