reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czyli juz tak na fet sie rozkrecilas.. ile wyszlo 28dni w cyklu dobrze licze???

zem3j44j4b8qvg9a.png
W tym cyklu było 28. Ten bylby 29 gdyby nie ciotka. Ale spokojnie nie zwariuję. Tak tylko liczyłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No to zapraszam na laniena żywo do Poznania :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A no bede musiala podjechac! Zwlaszcze za mam jeszcze jedna sprawe do zalatwienia w tym miescie =)

Widzisz to cykle masz jak w zegarku.. duzo luzu.. melise pij rano i wieczorem codziennie.. kochaj sie z M i rozmnażaj bez opamietania.. bylego wrzuc z glowy bo to przez niego to wszystko skup sie na sobie.. na was. Otworz macice.

zem3j44j4b8qvg9a.png

A no bede musiala podjechac! Zwlaszcze za mam jeszcze jedna sprawe do zalatwienia w tym miescie =)

Widzisz to cykle masz jak w zegarku.. duzo luzu.. melise pij rano i wieczorem codziennie.. kochaj sie z M i rozmnażaj bez opamietania.. bylego wrzuc z glowy bo to przez niego to wszystko skup sie na sobie.. na was. Otworz macice.

zem3j44j4b8qvg9a.png
Hehe no spoko jak się będziesz wybierać kiedyś do Poz to możemy się spotkać :) dużo luzu... No z tym to bywa różnie. Ale o częstotliwość kochania się z M nie narzekam hehe. Ale może tym razem co drugi dzien a w najbardziej plodnym okresie codziennie...żeby żołnierze ruszyli do boju ze zdwojoną siłą. Oj biedny twn mój M będzie w tym miesiącu :)

Hee gdyby ten termin mi wuszedl to bym jeszcze byla w szpitalu na zakonczeniu roku szkolnego. Fajny prezent dla Laury by byl urodzinowo imieninowy (17.06 ma imieniny)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia masakra jak ty pozno konczysz prace. Jesien nas wita niestety. U nas tez zimno, wlaczylam grzejniki bo przy tych angielskich domach to idzie zamarznac juz a w dzien 13 stopni zaledwie. Ale grzeje dupke pod kocem :) zaraz machne kolacyjke i pod kolderke wskocze :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Elodia masakra jak ty pozno konczysz prace. Jesien nas wita niestety. U nas tez zimno, wlaczylam grzejniki bo przy tych angielskich domach to idzie zamarznac juz a w dzien 13 stopni zaledwie. Ale grzeje dupke pod kocem :) zaraz machne kolacyjke i pod kolderke wskocze :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Popołudniowke koncze o 22:30. Zanim spod magazynu dojadę do centrum Poznania to z reguly pierwszy nocny o 23 mi zwiewa. A nocne że co pol godziny jeżdżą to cóż, muszę trochę czekać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No a w blokach grzanie puszczą dopiero na początku października chyba :-/ ale to nic jakoś przeżyję chociaż okropny zmarźluch ze mnie hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry