reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czyli juz tak na fet sie rozkrecilas.. ile wyszlo 28dni w cyklu dobrze licze???

zem3j44j4b8qvg9a.png
W tym cyklu było 28. Ten bylby 29 gdyby nie ciotka. Ale spokojnie nie zwariuję. Tak tylko liczyłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No to zapraszam na laniena żywo do Poznania :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A no bede musiala podjechac! Zwlaszcze za mam jeszcze jedna sprawe do zalatwienia w tym miescie =)

Widzisz to cykle masz jak w zegarku.. duzo luzu.. melise pij rano i wieczorem codziennie.. kochaj sie z M i rozmnażaj bez opamietania.. bylego wrzuc z glowy bo to przez niego to wszystko skup sie na sobie.. na was. Otworz macice.

zem3j44j4b8qvg9a.png

A no bede musiala podjechac! Zwlaszcze za mam jeszcze jedna sprawe do zalatwienia w tym miescie =)

Widzisz to cykle masz jak w zegarku.. duzo luzu.. melise pij rano i wieczorem codziennie.. kochaj sie z M i rozmnażaj bez opamietania.. bylego wrzuc z glowy bo to przez niego to wszystko skup sie na sobie.. na was. Otworz macice.

zem3j44j4b8qvg9a.png
Hehe no spoko jak się będziesz wybierać kiedyś do Poz to możemy się spotkać :) dużo luzu... No z tym to bywa różnie. Ale o częstotliwość kochania się z M nie narzekam hehe. Ale może tym razem co drugi dzien a w najbardziej plodnym okresie codziennie...żeby żołnierze ruszyli do boju ze zdwojoną siłą. Oj biedny twn mój M będzie w tym miesiącu :)

Hee gdyby ten termin mi wuszedl to bym jeszcze byla w szpitalu na zakonczeniu roku szkolnego. Fajny prezent dla Laury by byl urodzinowo imieninowy (17.06 ma imieniny)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia masakra jak ty pozno konczysz prace. Jesien nas wita niestety. U nas tez zimno, wlaczylam grzejniki bo przy tych angielskich domach to idzie zamarznac juz a w dzien 13 stopni zaledwie. Ale grzeje dupke pod kocem :) zaraz machne kolacyjke i pod kolderke wskocze :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Elodia masakra jak ty pozno konczysz prace. Jesien nas wita niestety. U nas tez zimno, wlaczylam grzejniki bo przy tych angielskich domach to idzie zamarznac juz a w dzien 13 stopni zaledwie. Ale grzeje dupke pod kocem :) zaraz machne kolacyjke i pod kolderke wskocze :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Popołudniowke koncze o 22:30. Zanim spod magazynu dojadę do centrum Poznania to z reguly pierwszy nocny o 23 mi zwiewa. A nocne że co pol godziny jeżdżą to cóż, muszę trochę czekać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No a w blokach grzanie puszczą dopiero na początku października chyba :-/ ale to nic jakoś przeżyję chociaż okropny zmarźluch ze mnie hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry