reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mloda byla zmajstrowana we wrzesniu w 8 cyklu. Moze i teraz tak bedzie....ehhh...to takie trudne jest.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej. U mnie wciaz cisza. Nie wiem co dalej. Mimo tych negatywnych testow w glebi serca mam nadzieje ze @nie przyjdzie. Chciaz otwarcie mowi ze pewnie bedzie. Mdlosci rano krotkie sa. Bol brzucha czasem zacmi. Ale czesciej tylko gdy o tym mysle.

z tymi problemami z cera przed @ to ruletka. Ja przed ciaza mialam.z tym problemy. Gdy zaszlam to przez pierwsze miesiace tez wciaz cos wyskakiwalo. A pozniej super. Teraz przed @ dwie trzy krostki na twarzy. Roznie. A teraz chyba przez te hormony mam ich sporo falami.

No i niema @ jutro rano test dzisiaj tak głowa mnie boli i senna jestem strasznie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!!!! Cos czuje ze bedzie pozytyw!
Mloda byla zmajstrowana we wrzesniu w 8 cyklu. Moze i teraz tak bedzie....ehhh...to takie trudne jest.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kochana.. Znam to uczucie bardzo dobrze.... Pamiętaj ze pozytywne myślenie to podstawa!!! Wiem ze ciężko.. Ale postaraj sie! Tulam mocno

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edzia kciukasyy

Jotka czytajac Ciebie to jakbym o sobie czytala...te same dolegliwosci heee
Co do wzdec...zawsze mnie ' rozluznialo' pare dni przed i w trakcie co uwazalam za plus dla organizmu hahahah

Do góry