reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki trzymam kciuki za wasze dodatnie wyniki. Juz sie doczekac nie moge waszych testowan.

Elodia tule mocno. Najgorsze kilka dni i znowu zacznie sie ekscytacja przed starankami :) nowy cykl nowe szanse. Trzymaj sie, pamietaj kazda tu z nas przechodzi dokladnie to samo niejednokrotnie rozczarowanie... nie jestes sama :*

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edzia kciukasyy

Jotka czytajac Ciebie to jakbym o sobie czytala...te same dolegliwosci heee
Co do wzdec...zawsze mnie ' rozluznialo' pare dni przed i w trakcie co uwazalam za plus dla organizmu hahahah
Moze bedzie nam dane zakładać czerwcowy yemat =)

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jotka czerwiec piekny miesiac, moj mlodszy syn urodzil sie 6 czerwca 4 lata temu :) termin mialam na 3 czerwca :D wiec tez bylam jedna z pierwszych na czerwcowym watku 2013. Polecam :)

Swoja droga to juz prawie 8 lat odkad goszcze na tym forum :) i zawsze spotykam tu wspaniale kobiety :)

No tak zawsze mozna przenosic :D oby oby. Czekam na twoj test. Robisz ten czuly w czwartek??? Czy jednak czekasz jeszcze chwile?

No tak zawsze mozna przenosic :D oby oby. Czekam na twoj test. Robisz ten czuly w czwartek??? Czy jednak czekasz jeszcze chwile?

Nie wiem.. ciagle sie imam... chetnie bym zrobiła, ale jak mi wyjdzie jak przy synu to słabo.. znowy sie podlamie, albo sie uciesze,ze jeszcze moge jednak chwile poczekac a za tydzien zzedbie mi mina#) no nie wiem nie wiem...

zem3j44j4b8qvg9a.png

Jotka czerwiec piekny miesiac, moj mlodszy syn urodzil sie 6 czerwca 4 lata temu :) termin mialam na 3 czerwca :D wiec tez bylam jedna z pierwszych na czerwcowym watku 2013. Polecam :)

Swoja droga to juz prawie 8 lat odkad goszcze na tym forum :) i zawsze spotykam tu wspaniale kobiety :)

Teoretycznie jak uda sie w tym cyklu to termin bedzie na 21.06.
Córkę rodziłam 8.06 10 lat temu. Ech...oby sie udalo bo mi psycha zdechnie na dobre. Najwiekszy kryzys mi przeszedl, póki co jestem na etapie akceptacji sytuacji i nastrajam sie na to aż @ do Ameryki wróci.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No to czekam niecierpliwie :) zagladam codziennie wiec nic nie przegapie :)

Elodia tak trzymaj :) kazda z nas przechodzi te etapy. To tylko kilka dni do kolejnej owulki, czerwiec czeka na was kobietki.

Nie wiem.. ciagle sie imam... chetnie bym zrobiła, ale jak mi wyjdzie jak przy synu to słabo.. znowy sie podlamie, albo sie uciesze,ze jeszcze moge jednak chwile poczekac a za tydzien zzedbie mi mina#) no nie wiem nie wiem...

zem3j44j4b8qvg9a.png
Ja bympoczekala do najwczesniej 17. Bo 14 moze nic nie wyjsc, w koncu to bedzie 5 dni przed twoją @.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Teoretycznie jak uda sie w tym cyklu to termin bedzie na 21.06.
Córkę rodziłam 8.06 10 lat temu. Ech...oby sie udalo bo mi psycha zdechnie na dobre. Najwiekszy kryzys mi przeszedl, póki co jestem na etapie akceptacji sytuacji i nastrajam sie na to aż @ do Ameryki wróci.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czyli juz tak na fet sie rozkrecilas.. ile wyszlo 28dni w cyklu dobrze licze???

zem3j44j4b8qvg9a.png

Do góry