reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Testy owu robilam ale nie w kazdym miesiacu i wychodzily ładnie pozytywne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Owszem kawal czasu. Ale w pracy mam np kilka dziewczyn ktore grubo ponad 2 lata sie nawet starają i nic, a one i ich drugie połówki 100% zdrowi i przebadani.
A ja pierwszą córkę mam po 8 cyklach zmajstrowaną. Z tym że z jej tatusiem nie myslelismy wtedy zbytnio o konsekwencjach wspolzycia bez zabezpieczenia, z nim już dawno razem nie jestem ale mam najukochańszą córkę na świecie :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzieci najważniejsze są. A jak masz owulkę to inna sprawa. Wiem, że są kobietki które dłużej się starają i bardzo im współczuję. A skoro mówisz, ze córa po 8 miesiącach zagościła w brzuszku to i tym razem Ci tego życzę :) To by wypadło jakoś na wrzesień-październik?

Dzieci najważniejsze są. A jak masz owulkę to inna sprawa. Wiem, że są kobietki które dłużej się starają i bardzo im współczuję. A skoro mówisz, ze córa po 8 miesiącach zagościła w brzuszku to i tym razem Ci tego życzę :) To by wypadło jakoś na wrzesień-październik?
Zmajstrowana była we wrześniu a rodziłam na początku czerwca :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Spoko, to miłe....tak się pocieszam tym że Laura była zmajstrowana we wrześniu tak że może i tym razem....a właśnie wtedy tak jak teraz zaczęliśmy w lutym z tym że wtedy nie myślałam o tym że mogę zajść no i bum! Mam Laurę. Może i teraz 8 cykl okaże się tym szczęśliwym.......czekam aby tylko aż plamienia przerodzą mi się w regularną @. No i zacznę 8 cykl starań. No bo nie wierzę już w to że to jakieś plamienia a'la plamienie implantacyjne czy cos takiego. Obserwując siebie qiem że najpozniej w czwartek będzie regularna @.

Mnie najbardziej boli fakt że M mówił, że chciałby kiedyś mieć swoje dziecko. Niby mówi też, że jak nam się nie uda zajść, to przecież mnie nie zostawi no a pozatym w razie co jedno dziecko już jest i nieważne że córka nie jeat jego. To urocze. Tylko z drugiej strony boję się, że jeśli nam sie nie uda to że za kilka lat jak już będzie ewidentnie za późno na ciążę, to jednak poczuje silniejsze pragnienie dziecka niż teraz, że jakiś etap w życiu go ominął, i że dziwne myśli mu po głowie będą krążyć.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Probujcie az do skutku

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Tez się witam dziś termin @ zobaczymy czy do wieczora przyjdzie czy jakieś przesunięcie bedzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry