reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a ja wam powiem dziewczyny ze u mnie cisza. W sobote bolał mnie brzuch jak na@. Ale przestal.i cisza. Robilam test czuly tyle ze wieczorem i nic kresek nie ma :( ale tez @brak a powinna byc dzis. Moze sie spózni...
Może sie spozni na dłużej[emoji6]

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Nie wiem czy jestem. Ale kwasiory nieswiadomie wsunelam. Z synem tez kwasiory wpierbiczalam. Od poczatku w sumie. W 9miesiacu 5razy zezarlam caly sloiczek musztardy sarepskiej

zem3j44j4b8qvg9a.png
To ja z Laurą nałogowo wpierniczałam ryby i oliwki. A wcześniwj niedobrze mi bylo na widok ryb i oliwek. Obie rzeczy mi zostały do teraz. Oliwek mi w kuchni nie może zabraknąć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Onaonaona testować mogę najwcześniej koło 22 bo liczę cykl 30 dni. Postanowiłam nie marnować testów ;) tylko nie wiem czy w tym cyklu wogole sens bedzie- bo testy cały czas negatywne były... A temp tak jak pisałam był ładny skok(15dc) ale zaraz potem (17,18dc) spadek poniżej lini... Nie wiem albo testy bafziewiaste albo owu wogole nie było... Także chyba nie ma się co nakrecac :(

Czytalam ze laska kupila na probe 3 testy owu z roznych firm i kazdy wychodzil inaczej wiec byla zdezorientowana Ale mam nadzieje ze nie bedzie Ci dane probowac innych ;)
A temp wciaz tak niska?

Jotka ladne szpony:)) obstawiam hybrydy hd
I kiszone sienzachciewa heee ..ja nie pamietam juz czy mialam takie zachcianki... Wiem tylko ze uwielbialamnzupy i wode.z.zupy hehe

Elodiab bardzo mi przykro:(..smutno mi kiedy widze ile to czlowieka nerwów kosztuje bo tak bardzo zalezy..ten zawod jest najgorszy ale glowa do gory..grunt ze nic straconego..musi sie udac !

Czytalam ze laska kupila na probe 3 testy owu z roznych firm i kazdy wychodzil inaczej wiec byla zdezorientowana Ale mam nadzieje ze nie bedzie Ci dane probowac innych ;)
A temp wciaz tak niska?

Jotka ladne szpony:)) obstawiam hybrydy hd
I kiszone sienzachciewa heee ..ja nie pamietam juz czy mialam takie zachcianki... Wiem tylko ze uwielbialamnzupy i wode.z.zupy hehe

Elodiab bardzo mi przykro:(..smutno mi kiedy widze ile to czlowieka nerwów kosztuje bo tak bardzo zalezy..ten zawod jest najgorszy ale glowa do gory..grunt ze nic straconego..musi sie udac !

Spoko, to miłe....tak się pocieszam tym że Laura była zmajstrowana we wrześniu tak że może i tym razem....a właśnie wtedy tak jak teraz zaczęliśmy w lutym z tym że wtedy nie myślałam o tym że mogę zajść no i bum! Mam Laurę. Może i teraz 8 cykl okaże się tym szczęśliwym.......czekam aby tylko aż plamienia przerodzą mi się w regularną @. No i zacznę 8 cykl starań. No bo nie wierzę już w to że to jakieś plamienia a'la plamienie implantacyjne czy cos takiego. Obserwując siebie qiem że najpozniej w czwartek będzie regularna @.

Mnie najbardziej boli fakt że M mówił, że chciałby kiedyś mieć swoje dziecko. Niby mówi też, że jak nam się nie uda zajść, to przecież mnie nie zostawi no a pozatym w razie co jedno dziecko już jest i nieważne że córka nie jeat jego. To urocze. Tylko z drugiej strony boję się, że jeśli nam sie nie uda to że za kilka lat jak już będzie ewidentnie za późno na ciążę, to jednak poczuje silniejsze pragnienie dziecka niż teraz, że jakiś etap w życiu go ominął, i że dziwne myśli mu po głowie będą krążyć.
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
Hej. Jestem nowa na stronie ale mam podobny problem. Szukam kogoś z kimś mogłabym porozmawiać, bo mój mąż już nie może słuchać :) Jestem mamą 3letniego chłopca i to był tzw ,,złoty strzał,,. Stwierdziliśmy że czas na rodzeństwo i jakież było moje zdziwienie jak przez prawie cztery miesiące co dwa trzy dni przytulania nie było i nie ma efektów... Byłam u lekarza, skierował mnie na badania hormonalne już mam wyniki jutro idę na wizyte, no i w tym miesiącu miałam pierwszy cykl z clostilbegyt, w sobotę wzięłam ostatnią tabletkę. Czy którejś z Was udało się z tym wspomagaczem? :)

reklama
W sensie ze zasnął=)

zem3j44j4b8qvg9a.png
Przepraszam głupolek ze mnie :-) za dużo chyba razy Laura udaje że jest nieżywa. Najczęściej jak ma się już myć albo do spania, to wtedy hop - nagle teatralnie pada na wyro albo krzesło, nie rusza sie kilka sekund a potem na głos "no mamusia ja przecież jestem nieżywa to nie moge iść się myć" hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry