reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez tak nie za regularne bo niby srednio co ok 30 dni ale bywaly cykle 25 dni (1 raz) i 3 miesiące temu 36 dni (1 raz). A tak to co 28-32 dni. Wiec srednio co ok 30 dni. Ostatni cykl mialam rowne 28 dni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tojak na moje to wylicz spbie średnią z ostatnich kilku miesięcy i wtedy ewentualnie dzien spodziewanej @ i w tej dzien zatestuj....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Niestety nie mam jak wyliczyć średniej z ostatnich miesięcy bo biorę ostatnie opakowanie anty i po skończeniu tego opakowania chce rozpocząć starania :)

Hej dziewczyny jak tam samopoczucie bo u mnie brzuch boli jak na @ wiec chyba nic z tego nie będzie:(:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Limonka bardzo mi przykro:(((
Przytulam!!!!
Napewno bedzie dobrze!

Ola proponuję kupic testy owu i zaczac od 9.10 dc

Jotka udusic go??? He

Stoje w korku szlakkkk

cześć dziewczyny:) napisałam i gdzieś mi zjadło posta:wściekła/y: w sobotę pojawiły się mdłości zrobiłam test i nic :hmm: dzisiaj rano też nic a jutro termin @ już miałam nadzieję zobaczymy do jutra jak nie przyjdzie w środę zrobię jeszcze raz chociaż już straciłam nadzieję

Hej dziewczyny jak tam samopoczucie bo u mnie brzuch boli jak na @ wiec chyba nic z tego nie będzie:(:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie podobnie. Co chwile się w nocy budziłam a brzuch napierdzielał mocno i cały cieplutki był tak że sama też zbytnich nadziei sobie nie robię

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry