reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powiem Ci szczerze, że chyba każdy miesiąc jest piękny, kiedy pojawia się maleńki człowiek na świecie, ja syna rodziłam w grudniu i pomimo tego, że było raczej szaro i ponuro, to był to najpiękniejszy grudzień w moim życiu :)
Oczywiscie że tak. Dla mnie nie bedzie mialo znaczenia kiedy urodzę, byleby maluszek się pojawił :) a grudzien tez fajna sprawa by byla, taki prezent milolłajkowo świąteczny :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam z poniedziałkowym dolkiem glebszym niz rów marjanski. Pogoda do d. Humor do d. I jeszcze mus pracy do d. Eh. Oby pozbiej przeszlo

zem3j44j4b8qvg9a.png
Tulę mocno. Ja dola poki co nie mam bol podbrzusza przeszedl a cycki mnie szczypaly troche wiec ciotka zapewne przyjdzie w terminie. Ale póki co nie mam dola i chyba nawet słonko się przebija. I wolne w pracy musialam dzisiaj wziać bo mialabym popoludniowke a na 18 zebranie w szkole

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Obrazilam sie wczoraj na męża, a on od Rana d. Mi zawraca. Nagle taka potrzebna sie stalam

zem3j44j4b8qvg9a.png
Na pewno nie jesteś potrzebna nagle tylko cały czas ;) głowa do góry :)
Kochane a jak testować kiedy ma się nieregularne cykle? Ja niż zaczynałam przygodę z anty miałam właśnie nieregularne cykle, kiedyś zrobiłam krótką przerwę w braniu i cykle też były nieregularne.

Na pewno nie jesteś potrzebna nagle tylko cały czas ;) głowa do góry :)
Kochane a jak testować kiedy ma się nieregularne cykle? Ja niż zaczynałam przygodę z anty miałam właśnie nieregularne cykle, kiedyś zrobiłam krótką przerwę w braniu i cykle też były nieregularne.
A jak bardzo masz nieregularne?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry