reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc staraczki!!! Dziwna sprawa jak wiecie dostalam @ ( choc mialam nadzieje ze sie udalo) w pierwszy dzien @ temp mialam 36.3 dzis w 6 dniu cyklu zmierzylam temp tak z ciekawosci i temp 37.2 czy to normalne?

Też miałam taki skok. Pod warunkiem, że mierzysz należycie. Nic to nie znaczyło.

reklama
Witam. Wstałam. Oooo ludzie. Jak mi sie nic nie chce a po 15 jade jak M wroci z pracy z nim do meblowego młodej nowe wyro i biurko kupić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zazdroszczę, ja mam dzis taki ckliwy dzień. Tesknie za chlopakami. Poplakuje sobie . Dzis mam ewidentnie dola jakiegos

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ale ze tesknisz bo wyjechali na dlugo??? Tak wywnioskowalam
Nie smutaj.. Jeszcze ci dadza w kosc:)))
Pamietam jak moji wyjechali na weekend.. Tylko pies mi zostal ..gdyvy nie ona to nie wiem jak bym skonczyla:laugh2::laugh2:

Benky a @ mialas o czasie hm
Normalnie to oznacza cialko zolte progesteron ale ja sie nie znam. Nigdy u siebie nie mierzylam.
A robilas test?

Zazdroszczę, ja mam dzis taki ckliwy dzień. Tesknie za chlopakami. Poplakuje sobie . Dzis mam ewidentnie dola jakiegos

zem3j44j4b8qvg9a.png
To moja córka z racji że środs po lekcjach widzi się ze swoim ojcem. Oprócz dwóch weekendów w miesiącu ma tezkazde środowe popołudnie. Zawsze jak ją bierzw to czuje się kiepsko, cała aż w środku się gotuję a tętno mierzyłam chwilę temu i mam 78 :-O trochę wysokie jak na mnie bo z reguly mam ok 70. No ale cóż. Jak mus to mus. Mebelki ogarniemy z M, potem jakiś szybki oboad na mieście bo nie mam sił gotować a po powrocie do domu może drzemka przed ostatnią nocką.
A mam o tyle fajnie jeśli chodzi o pracę,że każdego dnia jestwm narażona na urazy czy to ręki przeciążenie naderwabie ścięgien, a ile razy mi sie kosci w nadgarstku stlukly to nie liczę, albo kręgoslup od ciaglego chodzenia i dzwigania, albo brzuch od pchania malego wózka, że jaktylko dowiemsie o ciąży to nawet jakby jeszcze nie bylo serduszka widac to od razu gin i L4. Toakurat uwazam za duzy plus mojej pracy hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ale ze tesknisz bo wyjechali na dlugo??? Tak wywnioskowalam
Nie smutaj.. Jeszcze ci dadza w kosc:)))
Pamietam jak moji wyjechali na weekend.. Tylko pies mi zostal ..gdyvy nie ona to nie wiem jak bym skonczyla:laugh2::laugh2:

Benky a @ mialas o czasie hm
Normalnie to oznacza cialko zolte progesteron ale ja sie nie znam. Nigdy u siebie nie mierzylam.
A robilas test?
Tak jeden pojechal do babci na 9godzin drugi na 12 do pracy =D

zem3j44j4b8qvg9a.png

Udanych zakupow..tez corce kupilismy abteraz musze biurko i poleczki jakies..pozbiej planujemy zabudpwana szafe..bedzie jej potrzebna hahah
Z racji tego, że przy zakupach jej nie ma, rzuciła tylko hasło, że wyro ma być niebieskie :-) jej ukochany kolor. A bourko to jej wszystko jwdno byleby mialo wiecej szuflad niz obecne :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry