reklama
Jeszcze nie...Inga zamowilas już owulacyjne ?
kacha10
Fanka BB :)
Fabimama mam umowę na czas nieokreślony, długo na nią czekałam, więc chyba łatwo nie jest zwolnić takiego pracownika. Koleżanka z pokoju odchodzi we wrześniu bo dostała awans a ja zostanę z tym wszystkim sama, z jej robotą (a za bardzo nie wiem co ona robi) i ze swoją i nie daj Bóg z tym nowym ciulem kierownikiem. Nie wiem co robić, czuje się jak w pułapce. Mój m ma w lipcu urodziny i stuknie mu 37 on też mówi że starym ojcem nie chce być. Dzisiaj rano sam mi powiedział, że daję nam 2 miesiące bo potem nie wiadomo jak będzie z moją pracą.Więc jak w ciągu 2 miesięcy się nie uda to dostanę odpowiedź na nurtujące mnie pytanie czy będę mieć jeszcze kiedyś drugie dziecko.Najchętniej poszłabym do domu i się zryczała na maksa.
Paraplu pisala na innym watku, ze dzidzia nie zyje, myslalam, ze i Wam pisala to baaardzo przykreParaplu a jak tam u Ciebie? Dawno Cię tu nie widziałam
bertha
Hej! Ja przed poronieniem i zabiegiem miałam ból piersi jakis tydzień przed @. Ale po zabiegu nie mam juz takich dolegliwości, choc w ostatnim cyklu costam lekko czułam tez przez tydzień przed @.Lekarz przed zabiegiem mowil zeby przynajmniej 3 miesiace odczekac a po jeszcze nie bylam. Dopiero na 11 lipca mam umowiona wizyte...
Dziewczyny jak to jest przed okresem z piersiami i brzuchem? Kiedy bola? Powiem szczerze ze normalne okresy to ja mialam ostatnio w 2013 bo potem ciaze i nic nie pamietam
Fabimama! Kciuki za dzisiejsze przekazanie nowin!!U nas dzień X - rozmowa z dziećmi! Kupiłam ich ulubione ciacho... czekam aż mąż wróci z pracy po 20.30 jutro z rana wyjeżdżamy odwieść ich na wakacje i chcemy to mieć z głowy Miłego dnia!!!!!
Kacha.. Mam dokładnie tyle samo lat co ty, i nie mam ani jednego dzidzia... Wciaz liczę na to ze sie uda i ze to wcale jeszcze nie jest za pozno. Kciuki!Fabimama mam umowę na czas nieokreślony, długo na nią czekałam, więc chyba łatwo nie jest zwolnić takiego pracownika. Koleżanka z pokoju odchodzi we wrześniu bo dostała awans a ja zostanę z tym wszystkim sama, z jej robotą (a za bardzo nie wiem co ona robi) i ze swoją i nie daj Bóg z tym nowym ciulem kierownikiem. Nie wiem co robić, czuje się jak w pułapce. Mój m ma w lipcu urodziny i stuknie mu 37 on też mówi że starym ojcem nie chce być. Dzisiaj rano sam mi powiedział, że daję nam 2 miesiące bo potem nie wiadomo jak będzie z moją pracą.Więc jak w ciągu 2 miesięcy się nie uda to dostanę odpowiedź na nurtujące mnie pytanie czy będę mieć jeszcze kiedyś drugie dziecko.Najchętniej poszłabym do domu i się zryczała na maksa.
O matko... Ale smutna wiadomosc!! Paraplu, tak mi przykro...Paraplu pisala na innym watku, ze dzidzia nie zyje, myslalam, ze i Wam pisala to baaardzo przykre
Spark
Ojej... Nie nie pisała, chyba, że mi umknęło, ale nie sądzę...Paraplu pisala na innym watku, ze dzidzia nie zyje, myslalam, ze i Wam pisala to baaardzo przykre
Paraplu współczuję, to niesprawiedliwe...
kacha10
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Jeszcze mam nadzieję, że karty się odwrócą bo tu u nas w pracy ostatnio wszystko dynamicznie się zmienia. Będziemy próbować intensywnie starać się przez te 2 miesiące. Choć taka presja za dobra nie jest.
caltha
zwykle w ciążę zachodzi się w "nieodpowiednim " momencie - typu właśnie dostałam pracę /awans / jadę na staż za granicę itp lub gdy się powie - dobra na razie pauza ze staraniem bo to nie ten czasDzięki dziewczyny za pocieszenie. Jeszcze mam nadzieję, że karty się odwrócą bo tu u nas w pracy ostatnio wszystko dynamicznie się zmienia. Będziemy próbować intensywnie starać się przez te 2 miesiące. Choć taka presja za dobra nie jest.
caltha
Po wizycie u mojego gina - wszystko ok. Zdziwił się że przy tak wysokim bhcg przy cp mnie lekarz do szpitala nie wysłał.
A na teraz mam brać omega med optima start dla starających się - tam jest ta w pełni aktywna forma kwasu foliowego (zwykły nie jest odpowiednio metabolizowany przez niektóre kobiety). Do zrobienia na wszelki wypadek wymaz z pochwy na chlamydie i badanie na cytomegalię. Jeśli jestem przy kasie to genetyka na trombofolię.
I jak tylko okres się spóźnia od razu test i z pozytywnym do niego po zastrzyki z heparyny
A na teraz mam brać omega med optima start dla starających się - tam jest ta w pełni aktywna forma kwasu foliowego (zwykły nie jest odpowiednio metabolizowany przez niektóre kobiety). Do zrobienia na wszelki wypadek wymaz z pochwy na chlamydie i badanie na cytomegalię. Jeśli jestem przy kasie to genetyka na trombofolię.
I jak tylko okres się spóźnia od razu test i z pozytywnym do niego po zastrzyki z heparyny
reklama
Spark
Uh trochę tego maszPo wizycie u mojego gina - wszystko ok. Zdziwił się że przy tak wysokim bhcg przy cp mnie lekarz do szpitala nie wysłał.
Powodzonka !!