reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czesc Niusia=)

ONAONAONA My z mezem poznalismy sie dzieki pasji do mororyzacji. Oboje poznalismy się na forum Lanosa, okazalo sie zeze mieszkamy w sasiednich miejscowosciach i na dodatek znamy sie z widzenia.. haaha.. i tak ciagniemy nawet w tym roku organizowalismy zlot na mazowszu. Od zawsze marze o motocyklu. Mój maz obiecal mi, zeale jeszczw kkiedyś będę miała=)

Czesc Niusia=)

ONAONAONA My z mezem poznalismy sie dzieki pasji do mororyzacji. Oboje poznalismy się na forum Lanosa, okazalo sie zeze mieszkamy w sasiednich miejscowosciach i na dodatek znamy sie z widzenia.. haaha.. i tak ciagniemy nawet w tym roku organizowalismy zlot na mazowszu. Od zawsze marze o motocyklu. Mój maz obiecal mi, zeale jeszczw kkiedyś będę miała=)
Czesc Jotka_Szczotka:)Moj mąz tez chcial kupic se motocykl ale ja powiedzialam nigdy w zyciu jak ma zamiar kupic to niech mi sie na oczy nie pokazuje:laugh2:Ostatnio pod moim oknem zderzyl sie motocykl z samochodem i oczewiscie pan na motocyklu wylądowal w szpitalu:sorry:

Ja w pracy mam stycznosc z motocyklistami po wypadkach. Nadal mnie to nie odstrasza. =) wow.. motocykle sa swietne, tylko trzeba miec wyobraznie wieksza niz zwykle=)

Czesc Niusia=)

Sluchaj co sie odwlecze to nie uciecze:)) taka prawda

Co do wypadków..no obawa jest ..ubezpieczenie mamy plus zdrowy rozsądek
Zawsze chcialam ale kiedys balam sie bardziej i M od tego odciagalam ale przyszedl taki czas kiedy dzieciaki podrosly i jego ciagla coraz bardziej..tym bardziej ze mial takie grono znajomych .. Pasja to pasja ... Wolalam sie tez zarazic niz klocic ... Bo mam wieksza kontrole heee choc teraz ufam mu bardziej..nie w glowis mu popiski ..dojrzal juz haaa

Co do motoryzacji widze ze my obie cos z chlopow mamy hehe ja tez lubie meskie zajęcia;)

Pozatym zabawialismy sie wczpraj przez co ledwo wstalam o 4.15..( cwaniaczek spal dluzej hehe) i bylo tepo i troche sucho wiec owulka bedzie kolo pn wt przy tych moich cyklach 28-30 dniowych...naczytalam sie was i czekam na testy owulacyjned heeee
Dzis mam plamienie zabarwionego mleka kawa..dziwaczne

Nusia ja mialam klucia 3 dni zaraz po malpie..myslalam ze wyrwe piersi ..po tych tabsaxh mam dziwacznie teraz

Pozatym zabawialismy sie wczpraj przez co ledwo wstalam o 4.15..( cwaniaczek spal dluzej hehe) i bylo tepo i troche sucho wiec owulka bedzie kolo pn wt przy tych moich cyklach 28-30 dniowych...naczytalam sie was i czekam na testy owulacyjned heeee
Dzis mam plamienie zabarwionego mleka kawa..dziwaczne

Nusia ja mialam klucia 3 dni zaraz po malpie..myslalam ze wyrwe piersi ..po tych tabsaxh mam dziwacznie teraz
Tak mi sie te cykle popieprzyly ze co i rusz to znajduje cos nowego w swoim organizmie.

reklama
Do góry