Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Jotka_SzczotkaMoj mąz tez chcial kupic se motocykl ale ja powiedzialam nigdy w zyciu jak ma zamiar kupic to niech mi sie na oczy nie pokazujeOstatnio pod moim oknem zderzyl sie motocykl z samochodem i oczewiscie pan na motocyklu wylądowal w szpitaluCzesc Niusia=)
ONAONAONA My z mezem poznalismy sie dzieki pasji do mororyzacji. Oboje poznalismy się na forum Lanosa, okazalo sie zeze mieszkamy w sasiednich miejscowosciach i na dodatek znamy sie z widzenia.. haaha.. i tak ciagniemy nawet w tym roku organizowalismy zlot na mazowszu. Od zawsze marze o motocyklu. Mój maz obiecal mi, zeale jeszczw kkiedyś będę miała=)
To nie dla mnieJa w pracy mam stycznosc z motocyklistami po wypadkach. Nadal mnie to nie odstrasza. =) wow.. motocykle sa swietne, tylko trzeba miec wyobraznie wieksza niz zwykle=)
Czesc Niusia=)
ONAONAONA My z mezem poznalismy sie dzieki pasji do mororyzacji. Oboje poznalismy się na forum Lanosa, okazalo sie zeze mieszkamy w sasiednich miejscowosciach i na dodatek znamy sie z widzenia.. haaha.. i tak ciagniemy nawet w tym roku organizowalismy zlot na mazowszu. Od zawsze marze o motocyklu. Mój maz obiecal mi, zeale jeszczw kkiedyś będę miała=)
Tak mi sie te cykle popieprzyly ze co i rusz to znajduje cos nowego w swoim organizmie.Pozatym zabawialismy sie wczpraj przez co ledwo wstalam o 4.15..( cwaniaczek spal dluzej hehe) i bylo tepo i troche sucho wiec owulka bedzie kolo pn wt przy tych moich cyklach 28-30 dniowych...naczytalam sie was i czekam na testy owulacyjned heeee
Dzis mam plamienie zabarwionego mleka kawa..dziwaczne
Nusia ja mialam klucia 3 dni zaraz po malpie..myslalam ze wyrwe piersi ..po tych tabsaxh mam dziwacznie teraz
Tak mi sie te cykle popieprzyly ze co i rusz to znajduje cos nowego w swoim organizmie.