Niusia21
Fanka BB :)
Trzeba byc dobrej mysli i sie nie załameywac chociarz czasem jest cięzko.A ty kochana z kad jestes?Nic, nie ma co gdybac! Trza poczwkac co lekarz napisze. Oby mial dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba byc dobrej mysli i sie nie załameywac chociarz czasem jest cięzko.A ty kochana z kad jestes?Nic, nie ma co gdybac! Trza poczwkac co lekarz napisze. Oby mial dobre wieści
18 cykl.. boziu jak sobie przypomne swoje zawirowania przy pierwszym to smiac mi sie chce z siebie. Paniki nasialo sie.. narzeczony mnie zostawił poszedł do innej co urodziła mu niesie jego dziecko... a potem pojswil siemoj mąż i zrobil mi dziecko po prostu..
Ile ja przy was mam refleksji to glowa mi peknie
Tak sie właśnie wychodzi.Wrogi sluz albo wrogie nasienie..he tak jak moja znajoma.z mezem 7 lat nic..zostawil ja i wpadla z pierwszym lepszym
Musialam zajrzec...
Witaj Limonka
Witaj Nusia
Co do hobby ..szydelkowalam troche... Fajna sprawa! Niedawno..
Ale najbardziej lubie 'portrety' olowkiem . na kolorowo kredkami..za czasow ciazy ost. Wykonywalam duzo na zamowienie ..2 ..3 dziennie. Teraz sporadycznie..ost. 5 kopii tych samych osob
Lubie tez 'uprawiac' sport...na silowni.. Wypady rowerowe czy squash na co tez dzieci zabieramy
Robie sobie tez paznokietki zelowe ..akrylowe..skonczylam kurs
Podziwiam za puzzle!!!