reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
18 cykl.. boziu jak sobie przypomne swoje zawirowania przy pierwszym to smiac mi sie chce z siebie. Paniki nasialo sie.. narzeczony mnie zostawił poszedł do innej co urodziła mu niesie jego dziecko... a potem pojswil siemoj mąż i zrobil mi dziecko po prostu..

Ile ja przy was mam refleksji to glowa mi peknie

Wrogi sluz albo wrogie nasienie..he tak jak moja znajoma.z mezem 7 lat nic..zostawil ja i wpadla z pierwszym lepszym

Musialam zajrzec...

Witaj Limonka
Witaj Nusia
:)

Co do hobby ..szydelkowalam troche... Fajna sprawa! Niedawno..
Ale najbardziej lubie 'portrety' olowkiem . na kolorowo kredkami..za czasow ciazy ost. Wykonywalam duzo na zamowienie ..2 ..3 dziennie. Teraz sporadycznie..ost. 5 kopii tych samych osob:baffled:
Lubie tez 'uprawiac' sport...na silowni.. Wypady rowerowe czy squash na co tez dzieci zabieramy
Robie sobie tez paznokietki zelowe ..akrylowe..skonczylam kurs :rolleyes:

Podziwiam za puzzle!!! :elvis:

Myslalam ze tylko ja nie spie

Nusia kochaj sie z ukochanym bez myslenia czy warto czy nie ... Czesto los ata nam figla i daje cos czego w tym momencie nie chcemy ina odwrót

Musialam zajrzec...

Witaj Limonka
Witaj Nusia
:)

Co do hobby ..szydelkowalam troche... Fajna sprawa! Niedawno..
Ale najbardziej lubie 'portrety' olowkiem . na kolorowo kredkami..za czasow ciazy ost. Wykonywalam duzo na zamowienie ..2 ..3 dziennie. Teraz sporadycznie..ost. 5 kopii tych samych osob:baffled:
Lubie tez 'uprawiac' sport...na silowni.. Wypady rowerowe czy squash na co tez dzieci zabieramy
Robie sobie tez paznokietki zelowe ..akrylowe..skonczylam kurs :rolleyes:

Podziwiam za puzzle!!! :elvis:

Woooow, sporo masz tych zainteresowan. Ja ostatnio szydelko mam na pierwszym miejscu, ale mimo mojej otyłości lubie aktywne spedzaniw czasu z chlopakami. Chodzimy na basen, jezdzimy rowerami, dzis mielismy z tesciami kajakowac, alw pogoda siesie popsula.. deszcz pada. =( a tak chcialam! Ale moze jeszcze we wrzesniu sie uda.

Tak ogolnie to mam sporo zainteresowań ale jakoś czasu mi brakuje. Mechanika samochodowa, gra na gitarze, śpiew.. ale moim najwiekszym hobby jest moja praca.

reklama
Jotka szczotka lubie tez grac w kosci na kurniku ..kiedys literaki nagminnie ale wypadlam z rytmu hehehe
W zaleznosci od czasu i checi to wiadome
Napierwszym miejscu jest 'ruch' bo czuje sie lepieji ..pelna endorfin..na to czas znalezc musze a jak sie chce to wiecie ze latwiej.
.. I dzieciakom to służy..i moze tez kiedys wybierzemy sie na kajaki .zawsze chcialam

Jezdzimy pod namiot
Nie pisalam ale mamy swoje motocykle i jezdzimy na zloty motocyklowo typowo Polskie np. Zlot pod wielka gora ..przednia impreza a dzieciaki zachwycone..maja tez.swoje jednoślady a w tym roku byly udostepnione dla wszystkich dzieci

I fajnie ze z pracy czerpiesz tyle radości! To naprawde duzo ..Czas ci zapewne mknie:)) i wspieram co do ruchu..bez wzgledu na to co by to nie bylo✌

Do góry