Jotka_
Fanka BB :)
Tak.. =) jestem bobrej myśli. Juz raz moj mąż (jeszcze wtedy nie mąż) przyszedl, zrobil co ma zrobić raz, drugi i sie udalo ot tak. Wiec teraz mam nadzieje, ze jego żołnierzyki równie szybko te walkę wygrają=)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Puzzle to ja tak od dziecka. Im więcej i im trudniejszw, tym lepiej :-)Z tymi puzlami masz zajawke mnie przy 1000 trafia, ale uloze. Czasem z pacjentaki układamy wspólnie..
Haft fajna rzecz. Ja szydełkiem walczę dla odmiany =)
Szacun=DPuzzle to ja tak od dziecka. Im więcej i im trudniejszw, tym lepiej :-)
Super jak tak szybko sie udało zeby u mnie to było takie łatweTak.. =) jestem bobrej myśli. Juz raz moj mąż (jeszcze wtedy nie mąż) przyszedl, zrobil co ma zrobić raz, drugi i sie udalo ot tak. Wiec teraz mam nadzieje, ze jego żołnierzyki równie szybko te walkę wygrają=)
Ja juz na te 2 kreseczki czekam 18 cykliU mnie kochana jest dopiero 6:45 wieczoremZobaczymy czy tym razem bedzie.
Licze na to że niebawem wszystkie bedziemy sie cieszyly z dwoch kreseczek.
P.s. wiedze, ze nie tylko ja spac nie moge.. eh..
Nie mam pojecia co to mogło byc ale jak poronienienie to by bylo nie wesołoChociarz tesz mialam to na mysli ze to mogło byc to :/No tak powyprowadzajo sie za te zagramanice i lacha dra z bezsennosci =D ładnie.
Nie wiem sluchaj. Szczerze to ja bym poczekala do wyjasnienia co to za diabelstwo bylo. Bo wiesz tu tez od dobro dzidzi chodzi ewentualne.. ale i twoje..
A noze sluchaj to bylo jakies poronienie? Moglo byc? I sie organizm dluzej oczyszczal?