Niusia21
Fanka BB :)
A co to za tabletki?Ja bralam 5 miesięcy tabsy ale ost. Miesiac brania to piersi kuly mnie na okraglo..lolll ibten bol glowy... Na jedno pomogly ale przywlokly drugie ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to za tabletki?Ja bralam 5 miesięcy tabsy ale ost. Miesiac brania to piersi kuly mnie na okraglo..lolll ibten bol glowy... Na jedno pomogly ale przywlokly drugie ehhh
Aaa też uwielbiam puzzle od dziecka. Taki sam rekord mam 4000 wieża babel[emoji12] . I też lubię mocne brzmienie[emoji5]Ja mam dość oryginalne hoby....puzzle wielkoformatowe....poniżej 2000 k nie schodzę, ostatnio układałam 4000 elementów i przymierzam się do 6000. Oprócz tego haft krzyżykowy :-)
A robiłaś test? Prolaktyne badałaś?Jestem pare dni po @ a sutki tak mnie bola ze sie dotknac nie moge
Może to plamienie owulacyjne. Niektóre kobiety plamią jak jajeczko im pęka. A co do suchości to było tu już kilka ciąż z "suchego cyklu". Więc do pracy[emoji2]Pozatym zabawialismy sie wczpraj przez co ledwo wstalam o 4.15..( cwaniaczek spal dluzej hehe) i bylo tepo i troche sucho wiec owulka bedzie kolo pn wt przy tych moich cyklach 28-30 dniowych...naczytalam sie was i czekam na testy owulacyjned heeee
Dzis mam plamienie zabarwionego mleka kawa..dziwaczne
Nusia ja mialam klucia 3 dni zaraz po malpie..myslalam ze wyrwe piersi ..po tych tabsaxh mam dziwacznie teraz
To podbrzusze mnie kluje jakby mi mowilo "no, na co czekasz, wsiadaj na starego" xD co.. ja o cyckach nic nie mowi od kiedy odstawilam malego odtym cyca to mam rewolucje prolaktynowe.. przy okresie bola tak, że sama sie nie moge dotknąć.. masakra...
ONAONAONA mowisz ze. Jak sucho to hest taki czas dobry.. hmmm... no to dzis wieczor jest nasz =D niesz sobie odpocznie mężu z tymi zakwasami.
P.s. wiedze, ze nie tylko ja spac nie moge.. eh..
Nie zazdroszcze Ci.. ja mam prace cudowna ale niestety tylko do marca. Wiec po macierzyńskim kolejne poszukiwania. Eh.Ja z reguły mam prpblemy ze snem.... cxesto nie mogę zasnąć do późna.... ale być może jest to spowodowane pracą na 3 zmiany, od 7 lat już tak pracuję, i coraz gorzej znoszę nocki :-/ ale powiedziałam sobie twardo, zajdę w ciążę, to moja noga w obecnej firmie już nie postanie. Po macierzyńskim bądź wychowawcxym zmieniam pracę na co najwyżej dwuzmianową.