reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No kochana Testujemy i obie mamy miec dwie krechy, bo widze cien chemii. Lubie gadać o muzyce z kims kto ma jakies pojęcie=)

Wlasnie, a macie cos takiego, jakies hobby ktore was relaksuje???

Auslanderka pierwszy raz mi sie to zdarzylo dletego sie zmartwilam.Pierwsze dwa tygodnie byly bezbolesne i lekkie a trzeci tydzien byl okropny lecialo zemnie jak niewiem.I zauwazylam ze zamiast skrzepow wylecialy mi jak by kawalki skory wiem ze to nie mozliwe ale tak bylo naprawde:hmm:w maju mialam konizacje szyjki macicy i moze to ma cos wspolnego z tym wszystkim.

Mam 34 lata, jestem z Warszawy i czekam na moje pierwsze dzieciątko. To nasze pierwsze starania po 10 latach związku.

Dziękuję, ja też mocno trzymam kciuki za każdą z Was!

Hej
Fabimama ogromne gratulacje ;) niech kreseczka ładnie ciemnieje.

Hope ty tu nie marudz tylko cieszyć się z takich pięknych kresek ;)

Beny przykro mi bardzo :( ja w lipcu miałam tak że myślałam że się udało ale @ przyszła jak w zegarku.... walczymy dalej.

Witam nowe staraczki :)

U mnie termin @ gdzieś za tydzień mniej więcej.
Widzę wiek na tapecie:) ja w tym roku kończę 30 , a moja córcia ma 3. Uważam że każdy wiek jest dobry jeśli kobieta czuje ze to ten moment ;)

Ja też mieszkam w uk (cambridge), i nienawidzę angielskiej służby zdrowia. A z mężem też przyjechaliśmy tylko na rok .... A już 6 zaraz będzie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry