reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nic nie mow:rofl: ja mam juz 32..10 latka i 7 latke a mpji znajomi w tym wieku dopiero bobasy hihi
...jak to kiedy!!!!! He

Kotka szczotka ja 19@
Już 32? Prosze Cie. Ja urodzę 1 mając 32...
Czesc auslanderka!!! ale news!!!!! GRATULACJE :):):):) bardzo sie ciesze :)
Nono[emoji1] . A powiem Ci, że oczywiście schizowałam bo 6 dpo zaczęło się plamienie, temp spadała. Byłam pewna, że znów mi faza lutealna szaleje..... ale 8dpo jak już krwawienie zaczęło zanikać, a temp. nie zjechała poniżej lini podstawowej to zrobiłam test po południu i był cień[emoji7] . Oczywiście w ryk, że to przecież pewnie znów pozamaciczna i biadoliłam jeszcze bardziej. Ale w kolejnych dniach tempka pięła się ładnie w górę i to było plamienie i spadek implantacyjny jednak i bardzo szybka implantacja. Ale stresu i nerwów miałam dużo.

Kiedy teraz testujesz? Czy czekasz spokojnie do kolejnego cyklu? Czytałam, że podchodzisz do ivf[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] .

reklama
Już 32? Prosze Cie. Ja urodzę 1 mając 32...

Nono[emoji1] . A powiem Ci, że oczywiście schizowałam bo 6 dpo zaczęło się plamienie, temp spadała. Byłam pewna, że znów mi faza lutealna szaleje..... ale 8dpo jak już krwawienie zaczęło zanikać, a temp. nie zjechała poniżej lini podstawowej to zrobiłam test po południu i był cień[emoji7] . Oczywiście w ryk, że to przecież pewnie znów pozamaciczna i biadoliłam jeszcze bardziej. Ale w kolejnych dniach tempka pięła się ładnie w górę i to było plamienie i spadek implantacyjny jednak i bardzo szybka implantacja. Ale stresu i nerwów miałam dużo.

Kiedy teraz testujesz? Czy czekasz spokojnie do kolejnego cyklu? Czytałam, że podchodzisz do ivf[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] .
Wow! 8dpo juz mialas pozytywa??

Ja juz testuje w tym cyklu. dzisiaj 11dpo i bialo. takze chyba nici z tego cyklu. Skoro u ciebie juz 8dpo wyszlo... :)

A od @ (okolo poniedzialku) zaczynam juz tabletki antykoncepcyjne, czyli wstęp do ivf :)

Wow! 8dpo juz mialas pozytywa??

Ja juz testuje w tym cyklu. dzisiaj 11dpo i bialo. takze chyba nici z tego cyklu. Skoro u ciebie juz 8dpo wyszlo... :)

A od @ (okolo poniedzialku) zaczynam juz tabletki antykoncepcyjne, czyli wstęp do ivf :)
No 8. Ale musisz wziąć tu pod uwagę, że moja faza lutealna trwa 8 w porywach do 10 dni bez dupka... więc to pasuje. I tak poprostu mam. Krótka lutealna-> szybkie zagnieżdżenie. Teraz już wiem.
No to 3mam kciuki dalej[emoji110]

Auslanderka ale co ma bobo do wieku.. Jesli to ze czujesz sie mlodo to prawidłowo bo ja rowniez a nawet nie wygladam na tyle ale to nie zmienia faktu ze blizej do 40 z kazdym miesiącem niz dalej hehe
Nie uwazam 'Nas' za staruszki jesli sie tym zmartwilas a tylko zaznaczylam ze zlecialo jak jasna ch....:cool2:

Ostatnia edycja:
Auslanderka ale co ma bobo do wieku.. Jesli to ze czujesz sie mlodo to prawidłowo bo ja rowniez a nawet nie wygladam na tyle ale to nie zmienia faktu ze blizej do 40 z kazdym miesiącem niz dalej hehe
Nie uwazam 'Nas' za staruszki jesli sie tym zmartwilas a tylko zaznaczylam ze zlecialo jak jasna ch....:cool2:
Oj to przepraszam bardzo. Źle Cię zrozumiałam[emoji5]

reklama
Do góry