reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Beny :( przykro mi... w koncu sie uda. Wiem co czujesz, juz kilka dobrych razy przez te 2 lata staran bylam pewna ze jestem w ciazy a potem byl negatyw i okres. Nie raz nawet miesiaczka sie spozniala i to sporo, nawet 2-3 tygodnie. Co miesiac placz i zal. Trzymaj sie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Juz nie testuje. @ przyszla. Jest mi strasznie smutno wyc mi sie chce!!!! Tak liczylam ze sie udalo tym razem!!!! Mam dola
Spokojnie, wiem że Ci ciężko ale teraz się nie udało to wcale nie znaczy że w ogóle się nie uda :-) nowy cykl, nowe szanse, następny cykl będzie twwój.

Mi się teraz po 15 przysnęło. Aaale miałam sen. Śniło mi się, że miałam krótkie krwawienie, które później okazało się implantacją zarodka. Niby tylko sen, a przypomniałam sobie, ze w cyklu w ktorym zaszłam z Laurą, miałam sen że z rodzicami stoję na dworcu i mówili że nam pomogą, no i dwa tygodnie poźniej @ się nie pojawiła. Ale ibiecuję wam nie będę się nakręcać snem o implantacji.

Widzę, że pisałyście o wieku. Ja urodzę drugie mając co najmniej 31 lat (licząc na to że uda mi się do końca marca zajść w ciążę i najpóźniej w grudniu urodzić).

Beny :( przykro mi... w koncu sie uda. Wiem co czujesz, juz kilka dobrych razy przez te 2 lata staran bylam pewna ze jestem w ciazy a potem byl negatyw i okres. Nie raz nawet miesiaczka sie spozniala i to sporo, nawet 2-3 tygodnie. Co miesiac placz i zal. Trzymaj sie

Raz miałam tak że @ spóźniła mi sięo ponad 3 tygodnie, a tak to raczej regularnie, ewentualnie 3 dni max w jedną albo drugą stronę.

Hee i dzisiaj kupiłam nową plłytę mojego ukochanego od 15 lat zespołu. Szkoda że mój M tego gatunku muzyki nie lubi, ba, on lubi zgoła co innego. Ja - ciężkie brzmienia, metal, rock, polzski dobry punk rock i rock alternatywny , a mój M słucha polskiego rapu :-) więc dopasowanie muzyczne genialne hahahaha

Naprawdę się cieszę, że do was trafiłam. Na innych forach dziewczyny raczej niechętnie podchodzą do nowych osób

@beny1979 przykro mi :hmm: za kilka dni będzie lepiej, potem wrócą siły do walki.

Jak mi się @ spóźniała aż o tygodnie to albo miałam wielką torbiel albo wielką ciążę, nigdy inaczej :laugh2: Przesunięcia cyklu o dwa, trzy dni w jedną lub drugą stronę to nadal cykl regularny.

Hope u mnie to byly cykle bezowulacyjne i zazwyczaj wtedy dostawalam pozniej okres albo wogole w danym miesiacu.

Dziewczynki czy u ktores z was zdarzylo sie ze @ trwala 3 tygodnie? Bo u mnie zdarzylo sie to pierwszy raz a ginekologa mam dopiero na 18 wrzesnia i sie stresuje co moglo byc przyczyno:hmm:

@beny1979 . Chwila smutku i trzeba zakasać rękawy i działać od początku aż się uda .
@Niusia21 nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło ani nie słyszałam o takich przypadkach. Dobrze, że masz wizytę niedługo. A miałaś już tak kiedyś?

Dziewczynki czy u ktores z was zdarzylo sie ze @ trwala 3 tygodnie? Bo u mnie zdarzylo sie to pierwszy raz a ginekologa mam dopiero na 18 wrzesnia i sie stresuje co moglo byc przyczyno:hmm:

Przed pierwsza ciaza moj cykl byl 28dni jak w zegarku i @ trwala 9-11dni, pierwszy dzien mega bolesny (skurcz) gora dolem, masakra. Az 3 tyg nie zdazylo mi sie.. teraz po ciazy bola jak pierun cyce, @4-5 dni ale cykle mamna roz.... w sierpniu mialam @ 2ego i 22 ego

reklama
Raz miałam tak że @ spóźniła mi sięo ponad 3 tygodnie, a tak to raczej regularnie, ewentualnie 3 dni max w jedną albo drugą stronę.

Hee i dzisiaj kupiłam nową plłytę mojego ukochanego od 15 lat zespołu. Szkoda że mój M tego gatunku muzyki nie lubi, ba, on lubi zgoła co innego. Ja - ciężkie brzmienia, metal, rock, polzski dobry punk rock i rock alternatywny , a mój M słucha polskiego rapu :-) więc dopasowanie muzyczne genialne hahahaha

Naprawdę się cieszę, że do was trafiłam. Na innych forach dziewczyny raczej niechętnie podchodzą do nowych osób

Tez wole cieższe brzmienia=D

Do góry