Jotka_
Fanka BB :)
Beny sloneczko! NIE PŁAKUNIAJ=( ojej... =(
Bądź silna.
Bądź silna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, wiem że Ci ciężko ale teraz się nie udało to wcale nie znaczy że w ogóle się nie uda :-) nowy cykl, nowe szanse, następny cykl będzie twwój.Juz nie testuje. @ przyszla. Jest mi strasznie smutno wyc mi sie chce!!!! Tak liczylam ze sie udalo tym razem!!!! Mam dola
Beny przykro mi... w koncu sie uda. Wiem co czujesz, juz kilka dobrych razy przez te 2 lata staran bylam pewna ze jestem w ciazy a potem byl negatyw i okres. Nie raz nawet miesiaczka sie spozniala i to sporo, nawet 2-3 tygodnie. Co miesiac placz i zal. Trzymaj sie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki czy u ktores z was zdarzylo sie ze @ trwala 3 tygodnie? Bo u mnie zdarzylo sie to pierwszy raz a ginekologa mam dopiero na 18 wrzesnia i sie stresuje co moglo byc przyczyno
Raz miałam tak że @ spóźniła mi sięo ponad 3 tygodnie, a tak to raczej regularnie, ewentualnie 3 dni max w jedną albo drugą stronę.
Hee i dzisiaj kupiłam nową plłytę mojego ukochanego od 15 lat zespołu. Szkoda że mój M tego gatunku muzyki nie lubi, ba, on lubi zgoła co innego. Ja - ciężkie brzmienia, metal, rock, polzski dobry punk rock i rock alternatywny , a mój M słucha polskiego rapu :-) więc dopasowanie muzyczne genialne hahahaha
Naprawdę się cieszę, że do was trafiłam. Na innych forach dziewczyny raczej niechętnie podchodzą do nowych osób