reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana suwaczek widocznie został jeszcze po straconej ciąży w lutym :) Kochana brałam clo tylko jeden cykl i udało się :) dodam,że nie miałam monitorowania cyklu bo clo dostaliśmy od koleżanki :) też nic nie czułam oprócz momentu zagniezdzania :) teraz już 10 tc za mną :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No teraz wreszcie kumam ;) to super ze udalo ci sie za pierwszy razem, swoja droga odwazna jestes brac to na wlasna reke, a wiesz juz czy ciaza pojedyncza?

reklama
Witam, czy mogę prosić o interpretację kiedy nastąpiła owulacja na podstawie temperatury, bo wykonany test owulacyjny mógł być nierzetelny. Ponadto czy obecna temperatura moze świadczyć o ciąży, bo objawów okresu brak, a cykle mam 40 dniowe.
7439322400_1500817435.png
Owu 29/30 dc, temp. Póki co w górze, ale dopiero 9dpo także dopiero za jakieś 4/5 dni można stwierdzić...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie,to szybko ci sie udalo, a dlugo sie starasz bo ja ponad 2 lata ;(
U mnie 7 cykl był szczęśliwy. Wcześniej prawdopodobnie pęcherzyki same nie pękały. Kilka dziewczyn ze staraczek zaszło na clo, więc jest szansa. Nie trać nadziei [emoji11] Ten szczęśliwy cykl to był już na małym luziku, bo lekarz stwierdził, że jak się nie uda to robimy hsg, a mężuś badania nasienia, więc już mieliśmy dalszy plan działania. No i wyjechaliśmy wtedy nad morze, więc może zmiana klimatu też zadziałała [emoji6]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy Ty zaszlas po Clo, w ktorym cyklu???
82doe6ydbajxg4q2.png

Mam pco, brałam 2x1 tabletce
Zaszłam w pierwszym cyklu
Odnośnie zagnieżdżenia poczułam silne szarpnięcia w lewym jajniku:/
Dwa dni po tym był bladzioszek bladzioszka

U Doci właśnie mówiłam, ze niekiedy zagnieżdżenie można odczuć i faktycznie . Odczuła szarpanie tak jak ja [emoji173]️:)

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

dziś rano zrobiłam test 29dc dzień przed terminem @, jest bardzo jasniutka druga kreska.Jutro powtórzę z innej firmy.
1500701821-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro na pewno ściemnieje [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

U mnie 7 cykl był szczęśliwy. Wcześniej prawdopodobnie pęcherzyki same nie pękały. Kilka dziewczyn ze staraczek zaszło na clo, więc jest szansa. Nie trać nadziei [emoji11] Ten szczęśliwy cykl to był już na małym luziku, bo lekarz stwierdził, że jak się nie uda to robimy hsg, a mężuś badania nasienia, więc już mieliśmy dalszy plan działania. No i wyjechaliśmy wtedy nad morze, więc może zmiana klimatu też zadziałała [emoji6]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyn dajecie nadzieje. U mnie cykl z ovitrelle i miovarian. Jesli sie nie udalo to mam miec 2 cykle z clo i jesli nadal nic badanie nasienia meza i jesli to bedzie ok to droznosc jajowodow. Mam nadzieje ze jednak sie uda.
Narazie musze czekac jeszcze z tydzien do terminu @ chociaz marzy mi sie zeby nie przyszla to nie chce robic sobie nadziei. Po ovitrelle bol piersi okropny no i jakies klucia q podbrzuszu sie zdarzaja... albo to moja wyobraznia. Jednak powiem ze tyle sluzu co w tym cyklu to nie pamietam kiedy mialam no i bol krzyza ale czy to zasluga ovitrelle czy inofolicu to nie wiem. Lekarz kazal mi zamiast inofolicu pic teraz miovarian bo niby ma lepszy sklad.

reklama
Do góry