reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Alunia, trzymam kciuki ;) dawaj znac co u ciebie.

Limonka, przykro mi, znam ten bol ;(

Sama teraz czekam na @ powinna byc za okolo tydzien, a jestem po pierwszej stymulacji Clo i wsluchuje sie w moj organizm z dnia na dzien czekajac na jakis objaw zagniezdzania, wczesnej ciazy itp ale nic cisza, poza bolem plecow ale to raczej zakwasy (remont w domu) :( to bedzie kolejny dlugi tydzien czekajac na @ a mialam z tym Clo ogromne nadzieje...
Monia czasami brak objawów to właśnie dobry objaw :) ja miałam spore nadzieję bo znowu mój organizm zachowywał się inaczej niż zwykle ale niestety dupa. U mnie będzie problem z zagniezdzeniem ale mam nadzieję w końcu zaskoczy. W końcu to był "dopiero" czwarty cykl.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie, brak objawów to dobry objaw
Ja przy clo nic nie czułam, jedyne co to zagnieżdżenie :)

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Witam. Jestem tu od niedawna. Staramy sie o dzidzi już 6rok. 4 inseminacje i lipa. Od wczoraj zaczęłam brac leki stymulacyjne. W poniedziałek wiZyta i w środę kolejna... itd. PodchodImy do zabiegu in vitro po raz pierwszy. Jaki będzie efekt..? Miejmy nadzieję że pozytywny[/Q
Witam. Jestem tu od niedawna. Staramy sie o dzidzi już 6rok. 4 inseminacje i lipa. Od wczoraj zaczęłam brac leki stymulacyjne. W poniedziałek wiZyta i w środę kolejna... itd. PodchodImy do zabiegu in vitro po raz pierwszy. Jaki będzie efekt..? Miejmy nadzieję że pozytywny
trzymam kciuki napew o wkoncu się uda

Witam, czy mogę prosić o interpretację kiedy nastąpiła owulacja na podstawie temperatury, bo wykonany test owulacyjny mógł być nierzetelny. Ponadto czy obecna temperatura moze świadczyć o ciąży, bo objawów okresu brak, a cykle mam 40 dniowe.
7439322400_1500817435.png

reklama
Dorcia - nie moge sie dzis z tymi wpisami polapac, ty zaszlas po Clo? i w ktorym cyklu? i piszesz ze 10 tydzien a na suwaczku 32, cos mi sie dzis jakosdziwnie wszystko :crazy:

wyswietla
82doe6ydbajxg4q2.png
Kochana suwaczek widocznie został jeszcze po straconej ciąży w lutym :) Kochana brałam clo tylko jeden cykl i udało się :) dodam,że nie miałam monitorowania cyklu bo clo dostaliśmy od koleżanki :) też nic nie czułam oprócz momentu zagniezdzania :) teraz już 10 tc za mną :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry