reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.
Pozytywny. Gratuluję.

reklama
W piatek przyszła @
termin kolejnej @ 14-18.07.2016
w ttm tyg mój mą musi zrobic badanie bo w 10 dc musze isc do gina z jego wynikami i na monitoring.

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.
ewidentnie sa dwie kreski, moje gratulacje!!!!

Stawiam sernik na trzydzieste urodziny!!! [emoji4] [emoji322] [emoji323] [emoji324] Życzę sobie oglądać tu codziennie same pozytywne testy ciążowe. [emoji4] [emoji3] [emoji324] Które mogą piją moje Zdrówko. [emoji3] [emoji483] [emoji485] [emoji512]
Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń!!! :biggrin2:

Dziewczyny, niestety u mnie dzisiaj przyszła spóźniona @ :(
Trochę mi smutno, ale nie poddaje się i już nie mogę się doczekać dni płodnych ;)

Cluue jest blada kreseczka c''zyli pozytywny test :) gratuluje! mnie sutki w każdej ciąży na początku tak bolały :) typowy objaw.

Anulka wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń ;) zdrówko wieczorem wypije ;)

Pewnie, że pozytyw. Ginekolog może jeszcze nic nie widzieć i pewnie nie zobaczy- więc się nie martw. Zrób bhcg dziś i po dwóch dniach - będzie czarno na białym czy ciąża jest i czy się dobrze rozwija

reklama
Do góry