reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.

Pozytyw! Gratulacje!! :)

Stawiam sernik na trzydzieste urodziny!!! [emoji4] [emoji322] [emoji323] [emoji324] Życzę sobie oglądać tu codziennie same pozytywne testy ciążowe. [emoji4] [emoji3] [emoji324] Które mogą piją moje Zdrówko. [emoji3] [emoji483] [emoji485] [emoji512]

To przede wszystkim Tobie dwóch kreseczek!!! :)
Gdzie ten serniczek do odbioru?? :D

Czesc Wszystkim:) moge sie dolaczyc?:)
Ja czekam na pierwszy okres po poronieniu(30 maj). A tak naprawde to nie czekam wcale:) Zaczelismy juz z mezem sie starac. Tak naprawde nie wiem kiedy mialabym miec ten okres ale jak nie przyjdzie do 4 lipca to robie test...

Cathy, Asia, kacha, siwa wszystkie inne mamy po stracie. Uda nam się w końcu zajść i urodzić zdrowe dzieciątko. Musimy w to uwierzyć bo jeśli nie my będziemy wierzyć to kto? Ja też po stracie. Pierwsze w 28tc, potem szczęśliwa ciąża z synkiem, ale za obkupiona mega stresem do ostatniego tygodnia i teraz strata w 7tc. I też czarne myśli że może nie jest mi pisane 2 dziecko, może nie zasługuje, bo w ciążę bez problemu zachodzę tylko do końca trudno mi dotrwać. Teraz tylko myśl żeby te 2-3 cykle szybko minęły żeby znów zaczać starania. Pewnie wszystkie to znacie.
ale kiedy się uda. Jak nie w 2017 to w 2018. Ale chce żeby moje dziecko miało rodzeństwo :)
Pięknie napisane!!!! Każda z nas w końcu będzie tylila swoje maleństwo. Wysyłam wam masę pozytywnych ciazowych fluidkow!
cześć dziewczyny,
nie nadążam czytać, my w zasadzie 2 dni poza domem, dopiero wróciliśmy z działeczki, Ola jeszcze nie śpi, więc zaraz idę ją ogarniać do spania, a potem muszę się wykąpać i hybrydę na paznokcie położyć:/

Trzyma kciuki za przyszłotygodniowe testy, witam nowe starające się!!!!
Mocna grupa tu się udziela fajnie:)
Trzymam kciuki!!!!!!!!
Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy ... nie wiem co o tym wszystkim myślec. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi, do tego stopnia, że dzisiaj w nocy ściągałam piżame i spałam w samy spodniach bo mnie az koszulka drażniła ... zawsze przed miesiączką bolą mnie piersi ale nie do tego stopnia ... Problem jest taki że miesiączkę powinnam dostać dopiero 25 czerwca więc jeszcze 5 dni ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test ciążowy... zdjęcie poniżej ... co myślicie ? Chyba za wcześnie na pozytywny skoro do terminu miesiączki 5 dni. Jutro idę do ginekologa na kontrolę i pewnie się wszystkiego dowiem ale dostaje do głowy ... nie wiem co myśleć o tym.
W 100% pozytywny test!!!!! Gratuluję!
Stawiam sernik na trzydzieste urodziny!!! [emoji4] [emoji322] [emoji323] [emoji324] Życzę sobie oglądać tu codziennie same pozytywne testy ciążowe. [emoji4] [emoji3] [emoji324] Które mogą piją moje Zdrówko. [emoji3] [emoji483] [emoji485] [emoji512]
Wszystkiego Najlepszego!!!!!
W piatek przyszła @
termin kolejnej @ 14-18.07.2016
w ttm tyg mój mą musi zrobic badanie bo w 10 dc musze isc do gina z jego wynikami i na monitoring.
Tulam mocno! Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Woli inne kraje :/ :p
Mój omija szerokim łukiem.... u nas też paskudnie ; (
Czesc Wszystkim:) moge sie dolaczyc?:)
Ja czekam na pierwszy okres po poronieniu(30 maj). A tak naprawde to nie czekam wcale:) Zaczelismy juz z mezem sie starac. Tak naprawde nie wiem kiedy mialabym miec ten okres ale jak nie przyjdzie do 4 lipca to robie test...
Witamy! Przykro mi z powodu utraty. Trzymam kciuki za pozytywny już niebawem!

Kochane ja to ledwo żywa chodzę... ; ( a melodie do spania mam taką ze zasypiam wszędzie gdzie się da...

Dziś gotuję gulasz wołowy.... mm mm już mi slinotok leci... może może końcu uda mi się zjeść coś poza jogurtem i owsianka i mlekiem... wczoraj beczalam w aucie jak głupia bo głodna byłam... a nic przełknąć nie mogłam... w pierwszej ciąży było całkiem inaczej!

85993e3kbt9gkxpn.png

reklama
Poproszę nowe terminy @@@.

Nick-wiek-imię-Cykl-data@

Mamuniol-31-Marta-5-06/06
NeSSi -34 -Zosia - 2- 15/06
Kacha10 -34-Kasia-5- 18/06
Inga90- 26- Inga -14-17/06
Spark- 26- Lena - 26-19/06
Skaba- 35 - Iza - 18- 23/06
KulkaMM-28-Marta-2-21/06
siwa84 - 32 - Ola - 1- 23/06
Izabela90-26-Iza-3-25/06
Katkatarinka-26-Kasia-3-26/06
Asia669- 31 -Asia - 3 - 26/06
Kolekcjonerka-35-Oliwia-1-02/07
Dżoł - 29 - Asia - 2 - 2/07
Karola.2-24-Karolina-13-07/07
Bertha -34 -Beata-8 -10/07
Kotek87-29- - 14-18/07

Udało się !! Są II kreseczki !

Nick. Termin porodu
Oleczka920: ♡ Listopad 2016
Luxuorius: ♡ 26 Grudzien 2016
Renia83: ♡ 15 styczeń 2017
Paraplu: ♡ 19 styczeń 2017
Kruczyca: ♡ styczeń 2017
Maciur-ka: ♡ 1-3 Luty 2017
Anna 25: ♡ 9 luty 2017
Fabimama: ♡ 11 Luty 2017
Elenna: ♡ 20 Luty 2017

Poczekalnia:

Delli- 25- Martyna- 1 -22/05
Eveee- 28-Ewelina-1- 26/05
Samotnaja-28-Ania-2-02/06
Gabiś - 34 - Gabi - 1 -06/06
Melania02-32-Aga- 6-10/06

89katia

Magoo-40- -14- 26/04
Anulka_p- 30- Ania
Ann89 ♡♡♡

Poproszę o nowe dane do tabelki jeśli takie są ;)

85993e3kbt9gkxpn.png
Poproszę o zmianę, mam nadzieję że kolejna @ już nie przyjdzie :-)
Inga90- 26 - Inga -15- 19/07

Do góry